Wpis z mikrobloga

Może ktoś polecić dobry basen w Warszawie? Chodzi mi o coś mniej zaludnionego, do popływania rekreacyjnego bez miliona osób na torach walących się piętami po głowach ....
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
A po co ? Ktoś szuka wpisów po tych tagach? Wybacz, jestem z wcześniejszej epoki i specjalnie tego nie rozumiem
  • Odpowiedz
Może ktoś polecić dobry basen w Warszawie? Chodzi mi o coś mniej zaludnionego, do popływania rekreacyjnego bez miliona osób na torach walących się piętami po głowach ....

@Setozz: osir ursus polecam :)
  • Odpowiedz
  • 0
@BajerOp: ok, ale szczerze zapytam do czego? Jak to funkcjonuje? Pomijam,ze na fb widzę, jak ktoś wstawia zdjęcie przez instagram i wstawia całe wiersze tych tagów. A tutaj jak to funkcjonuje? Jeśli ktoś będzie szukał dobrej piekarni w Warszawie i ja będę wpis o basenach oznaczał Warszawa, czy ma to sens i jest celne ? Może należy bardziej to sprecyzować?
  • Odpowiedz
@Setozz: jak dasz dwa tagi np basen i Warszawa to od razu wiadomo o co chodzi, plus więcej osób go zobaczy bo ktoś zawsze obserwuje dane tagi, a jak dodasz pytanie np to jeszcze więcej, tylko nie wolno przesadzać, pozyjesz zobaczysz
  • Odpowiedz