Aktywne Wpisy

Sonny86 +965
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +14
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

źródło: comment_o0q8p2Omg4sekCEevU7WlO4hCQHbJz08.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Mój ulubiony to zielony "veridian" netherwing drake - zoya. Ale to zbieranie reputacji jest frustrujące. Najgorsze było dla red dragonflight, by dostać nieszczęsnego czerwonego smoka. Chyba bardziej dało mi w kość niż netherwing.
źródło: comment_STi3se3wWrlXSsBoOWwluF3mJZwdVGNO.jpg
PobierzPewnie, że słyszałam. Ale albo jestem ślepa, albo robiłam obloty/badałam kopalnie w wyjątkowo niefortunnych godzinach. Mało jaj, lub wcale. Stąd frustracja. Najwięcej w kopalni. Przynajmniej wiat gry piękny.