Aktywne Wpisy
heksengerg +514
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
Pasterz30 +99
Huop co se prądnice wydrukował i ładowarkę zlutował. A Wy co, nadal płacicie za prąd? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę się z tym bujałem ale (glosem grubasa Walaszka) - warto było.
Projekt całkowicie mój, pierwszy jaki robiłem na drukarce, nie korzystałem z żadnych gotowych elementów 3D. Oryginalnie miała to być prądnica do wiatraka ale to wymaga zupełnie innej konstrukcji - teraz już to wiem. Po czasie kilka rzeczy zrobiłbym też inaczej ale to miało być głównie w celach edukacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jeżeli chodzi o wydajność to lajtowo ładuje telefon, do 8-10V przy niezbyt dużych obrotach wyciągam (szybciej nie chcę
Projekt całkowicie mój, pierwszy jaki robiłem na drukarce, nie korzystałem z żadnych gotowych elementów 3D. Oryginalnie miała to być prądnica do wiatraka ale to wymaga zupełnie innej konstrukcji - teraz już to wiem. Po czasie kilka rzeczy zrobiłbym też inaczej ale to miało być głównie w celach edukacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jeżeli chodzi o wydajność to lajtowo ładuje telefon, do 8-10V przy niezbyt dużych obrotach wyciągam (szybciej nie chcę
#saab
Komentarz usunięty przez autora
w każdym mieście inne ceny będą
na iparts masz komplet swaga (czyli jakość pierwsza klasa) 808 PLN brutto do tego uszczelki ale to już parę dyszek, raczej nie więcej niż 100 PLN
/dobra, znalazłem: http://www.iparts.pl/auto-czesci/zestaw-lancucha-rozrzadu,saab,9-3-ys3f-od-2002-09,1-8t-150km,99-4923-16825-103278.html
jak poszukasz to znajdziesz na pewno taniej ( ͡€ ͜ʖ ͡€)