Wpis z mikrobloga

typowa #warszawa ludzie zamiast jeździć na rowerach wożą je komunikacją miejską.Najbardziej lubię jak w porannym szczycie taki debil próbuje wepchnąć się do #!$%@? pod korek metra.

@wujek_piotr: Bo są myślącymi i podjeżdżają rowerem, a nie jeżdżą całą trasę xD To tak jak ty podjeżdżasz komunikacją miejską gdzieś, a później z buta zamiast słuchać #!$%@?, że po #!$%@? wsiadałeś jak pełno ludzi, a Ty miałeś 1-2 przystanki. Trzeba mieć strasznie smutne życie,
@wiczka
@PolskiPolakPL też kojarzę tego gościa. Istny dramat. Pierwszy raz zamawiałem jedzenie Uberem i trafiłem na niego. Jedzenie ma podjeżdżać i nagle telefon "Michael?? Ajem in front of U-LI-CA." "where are you? "is sign, on sign U-LI-CA, please go on balcony" "what? " i taka bzdurna gadka chyba przez 5 minut, nie mam pojęcia o co mu chodziło, w końcu wychodzę przed blok i tam dumny on. Dramat
@neonn: @wiczka @PolskiPolakPL - oni dowożą do mieszkania? Bo ostatnio znajomy mi mówił, że kazał mu wyjść przed budynek oO Jak dla mnie to wtedy mija się z celem zamawiania, może spoko do firmy bo jak leżę w domu to nie chce mi się dupy ruszać i dlatego zamawiam, żeby ktoś mi przyniósł pod drzwi, a ja opłacam przez telefon, żeby tylko wziąć i nie wchodzić w gadki.
@wiczka spoko niech się uczy, ale niech przy tym mówi komunikatywnie chociaż po angielsku, polski mu odpuszczę.
@XpedobearX no on w efekcie kazał mi wyjść na zewnatrz(chyba), ale jak kolejny raz zamawiałem to już koleś pod drzwi dostarczył więc nie wiem
@rider3031 ile lat chłoptasiu pracujesz w pogotowiu? Ratunkowym. Warszawskim.
Ilu widziałeś po kolizji urazów w zbiorczych środkach komunikacji?
I tu chłoptaśku zrozum i wyobraź sobie powyginane i niektóre powyrywane rurki te żółte w autobusach i tramwajach w chwili uderzenia trzymali się ich ludzie, jak wózek nieprzypięty znalazł się w szybie oddzielającej kabinę kierowcy od pasażerów. Jesteś idiotą?