Aktywne Wpisy
wykoPAKA +102
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +629
#uber #ubereats #warszawa
Komentarz usunięty przez autora
@wujek_piotr: Bo są myślącymi i podjeżdżają rowerem, a nie jeżdżą całą trasę xD To tak jak ty podjeżdżasz komunikacją miejską gdzieś, a później z buta zamiast słuchać #!$%@?, że po #!$%@? wsiadałeś jak pełno ludzi, a Ty miałeś 1-2 przystanki. Trzeba mieć strasznie smutne życie,
@PolskiPolakPL też kojarzę tego gościa. Istny dramat. Pierwszy raz zamawiałem jedzenie Uberem i trafiłem na niego. Jedzenie ma podjeżdżać i nagle telefon "Michael?? Ajem in front of U-LI-CA." "where are you? "is sign, on sign U-LI-CA, please go on balcony" "what? " i taka bzdurna gadka chyba przez 5 minut, nie mam pojęcia o co mu chodziło, w końcu wychodzę przed blok i tam dumny on. Dramat
@XpedobearX no on w efekcie kazał mi wyjść na zewnatrz(chyba), ale jak kolejny raz zamawiałem to już koleś pod drzwi dostarczył więc nie wiem
Ilu widziałeś po kolizji urazów w zbiorczych środkach komunikacji?
I tu chłoptaśku zrozum i wyobraź sobie powyginane i niektóre powyrywane rurki te żółte w autobusach i tramwajach w chwili uderzenia trzymali się ich ludzie, jak wózek nieprzypięty znalazł się w szybie oddzielającej kabinę kierowcy od pasażerów. Jesteś idiotą?