Aktywne Wpisy
marko2 +106
#bekazgrubasow #p0lka która strona to cycki
wortor +153
Dorodny pisowski Wieprz Czarnek nawet w niedzielę nie potrafi sobie darować. Właśnie w #polsat ogłosił, że 14 latkowie lgbt popełniający samobojstwa to IDEOLOGIA, gdy Biedron zwrócił mu na to uwagę, nazwał go DEGENERATEM, a na prośbę Sienkiewicza by się opamietal i przeprosił, zaczął rzucać się jak zarzynane prosie i wyzywać wszystkich od kłamców xD
Minister Edukacji, psia jego mać ¯\(ツ)/¯
#sejm #bekazpisu #tvpis #bekazpodludzi
Minister Edukacji, psia jego mać ¯\(ツ)/¯
#sejm #bekazpisu #tvpis #bekazpodludzi
No i po jakimś pół roku przez swoją głupotę zostawiacie w piwnicy ten telefon na robocie. Po piwnicy kręcił się jakiś sebix, ale nie wpadłem na to, że tam jest mój telefon. Wracam telefonu nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°). Dawno nie rozpaczałem tak długo po stracie jakiejś rzeczy. Potem przez ponad rok bujałem się z jakąś starą nokią.
Mamy rok 2017 policja przesyła mi pismo, że mam w czwartek przyjść na rozpoznanie swojej własności xD. Jakiś patus znęcał się nad własną matką, wjechały bagiety i wszystko mu przetrzepali przy okazji. Znalazł się miedzy innymi mój telefon. Wątpię, że to akurat on go ukradł, pewnie przez te 7 lat krążył z lepkich rąk do rąk.
Oczywiście, że telefon jest teraz cegłą, ale jestem ciekaw w jak bardzo złym stanie jest i czy w ogóle chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#patologia #patologiazmiasta #telefony #samsung #kradziez #policja
Komentarz usunięty przez autora
BTW. celem zapienienia? w uzasadnieniu jest blad
@Harmonijka: Rezystancyjne. Te dzisiejsze to pojemnościowe.