Aktywne Wpisy
Linnior88 +6
Chciałabym mieć kiedyś męża i dzieci ale z drugiej strony mam zwichrowany łeb i jakby powiedział część innej to by był bity i wyzywany eehhh
#borderline
Strasznie terytorialne i chore sooczysko ze mnie
#borderline
Strasznie terytorialne i chore sooczysko ze mnie
sergio91 +2
Pierwszy raz w życiu spotykam się z laską, która lubi połykać spermę i muszę przyznać jest to zajebiste
#seks
#seks
A mianowicie nakręciłem Golfa 4 VR6, wiem.. nie jest to Ferrari ale nie martwcie się, na kanale pojawi się większość ciekawych maszyn ;)
Z tejże okazji postanowiłem zorganizować #rozdajo w postaci kluczyka pendrive volkswagen!
Parę kluczyków już rozdałem, mędzyinnymi BMW oraz Porsche, dziś pora na Gulfa :)
A jeśli ktoś zainteresowany moim kanałem to nie obrażę się za subskrypcję :P
Losowanie za kilka dni :)
#samochody #motoryzacja #vag #carboners #golf #mikroreklama #tworczoscwlasna #pokazauto #film #dziendobry
Komentarz usunięty przez moderatora
@kipowrot: Wszystkie które wpadną mi w ręce, myślę, że jakieś lambo, ferrari też się załapią też typowymi rajdówkami jak WRX STI czy innymi ciekawymi projektami.
Wiedzy pokroju tego co przedstawia Zachar z autocentrum na pewno nie będzie, nie bezie też wykresów, szczegółowych opisów. Będzie za to dużo dobrego obrazka, muzyki i mojej subiektywnej emocjonalnej oceny na dany samochód ;)
jaki lut? bo pytałem się wcześniej ;)
Co do luta to sam nie wiem, musiałbym poszukać na kompie i dam znać. Wiem, że kupowałem z jakiejś zagranicznej stronki :)