Aktywne Wpisy

m__w +437

Lazurka +76
Czy widzieliście kiedyś, jak wasi rodzice się całują? Albo dają sobie pocałunki na przywitanie/pożegnanie? Jak to wyglądało u Was w domach? Ja przez 25 lat, nigdy nie widziałam nawet jednego pocałunku u moich rodziców. Nie mówiąc już o przytulaniu czy prostym "kocham cię". Nawet spali oddzielnie xD. Za to kłótnie były na porządku dziennym. Stąd może dlatego jestem tak wycofana :/
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki

Mój różowy pasek wyrzucił zasilacz z tabletu Lenovo A7600H (oczywiście to nie ja ( ͡º ͜ʖ͡º)) .Myślałem że zastąpię go zwykłym z telefonu ale okazuje się że jest za słaby. Długo się ładuje ,a podczas ładowania nie można go używać bo bateria się w ogóle nie ładuje. Próbowałem znaleźć w necie jaki są originale parametry ale echo. Może ktoś zerknie na swój zasilacza jakie ma parametry lub typ. Bateria 6340mA
Ale po objawach jakie opisujesz to niestety wróżę tutaj coś innego, czyli uszkodzone/wyrobione/ naderwane gniazdo USB (od biedy stary kabel USB) ale troche tych tabletów przerzuciłem, i konkretnie ten model ma fabrycznie bardzo słabo przylutowane gniazdo USB, i włąsnie powolne ładowanie jest jednym z objawów uszkodzenia, a włąsciwie naderwania