Wpis z mikrobloga

@blogger: no pewnie rakietki byly spoko ale z tego co pamietam mialy bardzo malo hp albo mialy malo hp jak jechaly. pamietam misje u ufolow a moze ludzi? gdzie trzeba bylos sie wydostac z wiezienia takiego jakby w podziemiu
  • Odpowiedz
pamietam mialy bardzo malo hp albo mialy malo hp jak jechaly

Firestormy to były wieże których po rozstawieniu nie można było złożyć - u alienów była identyczna jednostka Xenowort

Trochę lipa był z tym że jednostki alienów i ziemian różniły się od siebie tylko wyglądem - to między innymi dlatego to starcraft okazał się lepszą grą mimo że obie wyszły w podobnym czasie :/
blogger - > pamietam mialy bardzo malo hp albo mialy malo hp jak jechaly

Firestorm...

źródło: comment_pBBF4OhiEADdCWjybmyjYxiIN0zb00KP.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@blogger: wlasnie te filmiki fajne byly kiedy sie przegralo to teztakie bylo np jak aliien pelznie bez dolnej czesci ciala. co do jednostek to jednostki obcych byly deczko slabsze co chodzi o sile no i lepiej widzieli w nocy
  • Odpowiedz
@NeonowyDemon: tutaj jest pełna wersja do pobrania (pierwsza z góry "Dark Colony 1.1 ENG music, AVI, Win7x64"), zainstalowałem, sprawdziłem - działa na Win10 x64. Powiem wam, że nie zestarzała się aż tak bardzo (ja w nią grałem jakieś 20 lat temu, no może 19 ... ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
@blogger: @iwik2_w
  • Odpowiedz
@NeonowyDemon: ja zakończyłem w połowie 2-giej misji (mam zapisany stan). Do tamtej chwili nie miałem najmniejszych problemów, później sprawdzę czy rzeczywiście dalej takowe się pojawią. Może wystarczy pokombinować, np. wrzucić inną 'witaminkę' (ta gra chyba jest za free, nie? No ale cracka można wrzucić z adekwatnej wersji od różnych grup, może zadziała, albo pokombinować z wersjami plików pomiędzy różnymi dystrybucjami).
PS W którym momencie pojawiają się problemy, w której misji? Zrobię
  • Odpowiedz
@NeonowyDemon: wiesz co, u mnie chyba nie ma tych problemów, doszedłem do 3 misji, pograłem jakieś 20-30 minut, zbudowałem dosyć dużą bazę i żadnego błędu jak do tej pory nie napotkałem.
  • Odpowiedz