Aktywne Wpisy

Horkheimer +368
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa

Eliade +193
źródło: Gbq_KP_XABgi4NH
Pobierz

Zapytałem się matki, czy ja przypadkiem nie jestem adoptowany.
Tak jakby nagle się okazało, że @powodzenia swoje wpisy super performens skądś kopiuje. Afera by była i każdy chciałby się dowiedzieć o co chodzi.
Pytam po raz kolejny, jak znajomy opowiada żarty, to sądzisz, że on wszystkie sam wymyśla? Przecież z góry można założyć, że jeżeli ktoś na wstępie się nie pochwali, że to jego inwencja to można założyć, że to powielona informacja.
Zdradzę ci pewien sekret: większość treści na wykopie nie jest tworzona oryginalnie na tym serwisie, tylko
Ludzie, którzy przeglądają gorące powinni być informowani, ze jakiś wpis to kalka, zarzutka, albo własny pomysł, żeby nie wydawało im się, ze autor wpisu to jakiś np. kawalarz.
-Mamo ale ja nie mam brata.
-No właśnie
Dobre! Otrzymywać plusy niesprawiedliwym kosztem - uśmiałem się z tego bardziej niż z żartu OPa.
A autorowi wrzutki na Reddicie kazałeś tagować skąd to wziął czy uważasz, że tam wszystko jest oryginalne?
@asunez: Trzeba, Trzeba. Jak widać wg @jakosdajerade plusy na wykopie to poważna sprawa i nie wolno dopuścić do ich dewaluacji poprzez niesprawiedliwe ich rozdzielanie. ;)
Plusy teraz musisz przeliczyć na upvote'y po odpowiednim kursie i podzielić się nimi z autorem wrzutki na Reddicie ;)
Ehh.
@jakosdajerade: Tak? No popatrz, jak większość rzeczy tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)