Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Hemo +5
#wesele #impreza #slub #kiciochpyta
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.
Hej Mirki. Ile teraz daje się w kopercie Państwu Młodym? Wiem, że jest to zależne od stopnia pokrewieństwa więc nie będę miał nic przeciwko jeśli podacie widełki dla różnych "grup". Idę na wesele w ten weekend o czym dowiedziałem się dzisiaj. Stopień pokrewieństwa żaden - brat znajomej mojej różowej, zaprosili nas w ostatniej chwili bo ktoś im odmówił.

Do czego służy drewno opałowe? Dla designera Paula Foecklera z Split Grain na pewno nie do palenia w kominku. Foeckler sprzedaje swoje piękne lampy na Etsy, w nadziei, że "zmuszą one ludzi do refleksji nad naturą zarówno w kameralnych jak i publicznych współczesnych przestrzeniach." Lampy wykonane są z drewna cyprysowego. Producent twierdzi, że na wyprodukowanie jednej lampy potrzebuje ok. 100 godzin.
#design #wnetrza #wystrojwnetrz
link: http://www.coolhunters.pl/niesamowite-lampy-z-drewna-opalowego-od-splitgrain
źródło: comment_e25VoJQkWqLH98HHDav7P5MTPw692C9R.jpg
Pobierz