Aktywne Wpisy
kupczyk +290
OlaKordasOfficial +131
Lewaki się spłakały do moderacji i wpis usunięty, to napiszę jeszcze raz bez przekleństw.
Spróbujcie otworzyć lokal, w którym będziecie obsługiwać tylko białych heteroseksualnych ludzi. Zakaz wstępu dla czarnych, beżowych i lpg. Zobaczycie, co was spotka. Tymczasem we wspaniałym postępowym, toleranyjnym świecie możecie sobie bezkarnie dyskryminować rodziny z dziećmi i sugerować, że nawet pies jest wyżej w hierarchii.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika
Spróbujcie otworzyć lokal, w którym będziecie obsługiwać tylko białych heteroseksualnych ludzi. Zakaz wstępu dla czarnych, beżowych i lpg. Zobaczycie, co was spotka. Tymczasem we wspaniałym postępowym, toleranyjnym świecie możecie sobie bezkarnie dyskryminować rodziny z dziećmi i sugerować, że nawet pies jest wyżej w hierarchii.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika
Trochę smutno...
Ja jednak czuję nostalgię- nie pochodzę z Warszawy, a budynek jest dla mnie charakterystyczny jak PKiN, architektonicznie całkiem zgrabny, szkoda go.
A tak przy okazji wczoraj stoimy dokładnie w tym samym miejscu i rozmawiałam ze znajomą i wydawało nam się, że ten budynek się przesunął, że stał dalej. Ale jak widać nigdy nie przywiązywaliśmy do niego wagi ;)
@blubi_su: Ja jeszcze nie czuję więzi (pół roku dopiero), ale budynku mi żal choćby ze względu na to, że nietypowy kształt naprawdę tworzył tkankę miasta podobnie jak Prudential, PKiN czty którekolwiek z hal.