Aktywne Wpisy
psycha +7
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Brazil co prawda wygrał, ale miał bułkę zamiast twarzy. A Fury jest jeszcze wolniejszy.
https://www.youtube.com/watch?v=wdFP-R_LYSM
W kontekście dyskusji chyba zrozumiałe o czym mówi ryzyko? Obserwator to zrozumiał ty wyskoczyłeś jak poparzony. Trochę śmieszny z ciebie koleś.
Brazil co prawda wygrał, ale miał bułkę zamiast twarzy. A Fury jest jeszcze wolniejszy."
"A Fury jest jeszcze wolniejszy"
Parafrazujac klasyka: BIALYM BOKSEROM BRAKUJE LUZU, A PRZYDALOBY SIE TROCHE POLOTU I FINEZJI...
@edit to mialo byc do @powietkiin:
A co do AJ to wspomnisz moje slowa! Gosc jest niesamowity, jego forma i osiagi treningowe w kompletnie niezaleznych od boksu dyscyplinach a do tego potezny cios robia wrazenie.
Whyte jest twardym zawodnikiem, co udowodnil w swietnej walce z Chisora, AJ obijal go od poczatku. Smiem twierdzic, ze wielu zawodnikow z czolowki lezaloby po jego