Wpis z mikrobloga

Siema motoczuby.

Chyba #!$%@? ale juz nie moge wytrzymac.

Bardzo mozliwe, ze w tym roku skusze sie jednak na jedna z czterech maszyn poniżej.

Jade dzis do salonu Kawy dowiedziec sie o warunki kupna. Tylko, ze jest problem, bo nie potrafie sie (cholera) zdecydowac.

Te maszyny powoduja u mnie slinotok, mimowolne otwieranie i zamykanie ust oraz drgajacą powieke(najbardziej Z1000 Sugomi, a najmniej SX).

Do wyboru:

Z900 Permofrmance - {125 PK} - 9999euro - (troche #rusztowaniezawszespoko)

Z1000R - {142 PK} - 14999euro - (kupe dodatkow, w tym amor Ohlinsa na tyl i hamulce Brembo, stalowy oplot itp)

Z1000SX - {142 PK} - 15499euro - ( najtansza wersja tylko z kuframi w dodatku)

Z1000 Sugomi - {142 PK} - 14499euro - ( #szczamwgacienastojaco - o ile jest jeszcze dostepna )

()

#motocykle #kawasaki #kawasakiboners
urwis69 - Siema motoczuby.

Chyba #!$%@? ale juz nie moge wytrzymac.

Bardzo mozl...

źródło: comment_SnYB0py4ew7oZryofytwEd8CarnBDlM7.jpg

Pobierz

Urwisie bier

• Z900 Performance 10.6% (20)
  • Z1000R 21.3% (40)
  • Z1000SX 19.1% (36)
  • Z1000 Sugomi (2016) 48.9% (92)

Oddanych głosów: 188

• 32
  • Odpowiedz
@uabit: choc drogi i dobry to jak dla mnie wydech w Sugomi jest minusem. Zeta powinna miec 4w4 inaczej to troche jakby idealna kobieta miala tylko 1 reke do zmywania garow...

@onionhero: w NL. Nie wiem czy moglbym kupic w PL w ogole, bo na czesc kwoty bede musial wziac kredyt. Problemem tez jest holenderski podatek zaporowy od sprowadzania pojazdow mechanicznych.
  • Odpowiedz
jakby idealna kobieta miala tylko 1 reke do zmywania garow.

@urwis69: bardzo podoba mi się to że nie sprowadziłeś roli kobiety jedynie do obiektu seksualnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@onionhero: Przy obecnym kursie euro i biorac pod uwage cene 52k oraz zakladajac, ze moto jest z 12/2016 to musialbym zaplacic 1300podatku BPM oraz podatek BTW prawdopodobnie 21%. Jedyne co to moge byc zwolniony z podatku w PL by uniknac podwojnego opodatkowania ale nie mam mwiedzy na ten temat.
()()()

@kabzior: rozwin temat prosze
  • Odpowiedz
@urwis69 zdecydowani Z1000sx docenisz owiewki w trasie i będziesz chciał wszędzie jeździć daleko i blisko. Na mocnym nakedzie jest porażka powyżej 140km/h i męczy to w trasie.
  • Odpowiedz
@urwis69 nie wiem jak w NL ale w UK to się normalnie w salonach targuje, tym bardziej o modele z zeszłego roku. Cena na stronie wyjściowa i albo ugly was dobry rabat (10-15%) albo dodatkowe akcesoria o wartości podobnej do powyższego rabatu. Zorientuj się jak to wygląda u Ciebie i cisnij dilerów jak tylko się da
  • Odpowiedz