Aktywne Wpisy

Jestem_Tutaj +41
W każdej fabryce landrynek owocowych był jakiś zwyrol, który do opakowania dorzucał te białe co smakowały jak spucha ( ಠ_ಠ)
źródło: temp_file1975405140244048422
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Cześć, mam mały problem mam napisanę grę wisielec w c++. Gdy podaje jakiś wyraz i próbuję teraz zgadywać litery to wywala cały program, ale jak za wyraz poda się słowo "hehe" to działa. Poniżej wysyłam kod:
http://pastebin.com/q9pUXjjN
Pomoże ktoś??
zgadulajest pusta a ty przypisujesz tam znaki, czyli nie wiadomo gdzie. To jest tak zwany undefined behavior, czyli może stać się cokolwiek, łącznie z poprawnie wyglądającym działaniem programu.Żeby się przekonać czy nie wychodzisz poza zakres to zamiast dostępu tablicowego
[]dobrze jest pisaćzgadula.at(dlugosc). Program natychmiast zakończy działanie gdy wyjdziesz poza zakres tablicy.