Wpis z mikrobloga

Korwin w największej TV śniadaniowej w UK tłumaczy, że kobiety są głupsze od mężczyzn, bo słabiej grają w szachy.

Brak mi słów na głupotę tego człowieka. Wstyd mi, że dzielę z nim narodowość. Dlatego właśnie jak poznajesz kogoś w UK i mówisz, że jesteś z Polski potem zawsze musisz im wyjasnić, że jesteś normalnym człowiekiem, nie seksistą, rasistą i homofobem.

#neuropa #korwin #bekazkorwina #bekazkuca #shitwykopsays #polityka
Holiday - Korwin w największej TV śniadaniowej w UK tłumaczy, że kobiety są głupsze o...
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Holiday: nie jestem zwolennikiem Korwina, ale to co się wydarzyło w tym studiu to jakieś nieporozumienie. Prowadzący mówiący do swojego gościa "you're stupid" i do tego na koniec spłycenie wypowiedzi Korwina do tego, że jeśli jesteś niższy musisz pogodzić się z tym że zarabiasz mniej. Do tego te podśmiechujki z tego, jak ograniczony jest jego własny mózg, bo nie potrafi zrozumieć tego, że Korwin nie powiedział ani słowa o czynnikach,
  • Odpowiedz
@hurdlple: nie może być inaczej w TV dla myślących inaczej. Cokolwiek nie powiedziałby prowadzący, gawiedź w UK i tak będzie klaskać bo jest śmiesznie a polityka ich nie interesuje. I najlepiej jeśli nie mówi się nic kontrowersyjnego.

Pomijam czysto techniczne aspekty, które wpływały na gorszy odbiór Polaka: jąkanie się, brak tip-top znajomości angielskiego, przesunięcie czasowe w w odbiorze-przesle sygnału.
  • Odpowiedz
@Holiday:

Korwin w największej TV śniadaniowej w UK tłumaczy, że kobiety są głupsze od mężczyzn, bo słabiej grają w szachy.

Przez ciebie muszę zaplusować erbo, bo facet ma tu zwyczajnie rację. W video nie pada takie określenie, dopuściłeś się kłamstwa. Przykro mi.
  • Odpowiedz
@klonpvv: Zwycięstwo Korwina było na wyciągnięcie ręki, jeśli tylko wiedziałby, żeby w totalnie przypadkowym momencie, rzucić "really?! you are making fun of my stuttering?!!" i zakończyć spotkanie.

Korwina can't into UK ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 14
Dlatego właśnie jak poznajesz kogoś w UK i mówisz, że jesteś z Polski potem zawsze musisz im wyjasnić, że jesteś normalnym człowiekiem, nie seksistą, rasistą i homofobem.

@Holiday czekaj, czekaj. Czy ty właśnie stwierdziłeś, że twoi tolerancyjni znajomi z zagranicy przejawiają ksenofobiczne zachowania wobec innej nacji? ( ͡º ͜ʖ͡º)

• Odpowiedz
Dlatego właśnie jak poznajesz kogoś w UK i mówisz, że jesteś z Polski potem zawsze musisz im wyjasnić, że jesteś normalnym człowiekiem, nie seksistą, rasistą i homofobem.

@Holiday: Jeśli zadajesz się z lewicowymi oszołmami to być może xD. Ja nikomu w UK się nigdy nie musiałem z niczego tłumaczyć. Może przestań do c---a obwiniać Korwina za poziom twojego towarzystwa?
  • Odpowiedz
  • 2
@Holiday ja p------ę...... Wytrzymałem minutę dwanaście sekund i wyłączyłem... No idzie z nim ochujeć. Idę na spacer bo aż mi się duszno zrobiło. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@hurdlple: czaisz jak by był ból d--y jak by w pytaniu na śniadanie rozmawiali z nigelem farage i mówili mu że jest głupia świnią, ze jest debilem i nierozumnie co sie do niego mówi bo jest tak głupi. Przecież przez miesiąc był by to główny temat na TVNie jak to poziom polskiego dziennikarstawa jest tragiczny i jak śmieliśmy obrazić anglika
  • Odpowiedz