Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Brak mi słów na głupotę tego człowieka. Wstyd mi, że dzielę z nim narodowość. Dlatego właśnie jak poznajesz kogoś w UK i mówisz, że jesteś z Polski potem zawsze musisz im wyjasnić, że jesteś normalnym człowiekiem, nie seksistą, rasistą i homofobem.
#neuropa #korwin #bekazkorwina #bekazkuca #shitwykopsays #polityka
Pomijam czysto techniczne aspekty, które wpływały na gorszy odbiór Polaka: jąkanie się, brak tip-top znajomości angielskiego, przesunięcie czasowe w w odbiorze-przesle sygnału.
Przez ciebie muszę zaplusować erbo, bo facet ma tu zwyczajnie rację. W video nie pada takie określenie, dopuściłeś się kłamstwa. Przykro mi.
Korwina can't into UK ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@erbo: Ale on nie linkował niezależnej.peel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Holiday czekaj, czekaj. Czy ty właśnie stwierdziłeś, że twoi tolerancyjni znajomi z zagranicy przejawiają ksenofobiczne zachowania wobec innej nacji? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Holiday: Jeśli zadajesz się z lewicowymi oszołmami to być może xD. Ja nikomu w UK się nigdy nie musiałem z niczego tłumaczyć. Może przestań do c---a obwiniać Korwina za poziom twojego towarzystwa?
Komentarz usunięty przez autora