Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
mam horo curke
Nie wiedziałem też że kobiety są ograbione z jakichś praw. Panie feministki chyba powinny się jeszcze zaznajomić z ustrojem prawnym takich postępowych krajów jak Arabia Saudyjska czy Iran.
@Opipramoli_dihydrochloridum: horo głowe
Chcemy być jak mężczyźni ale dej władze bo nam się należy jako kobietom xDDD
@bluehawaii91: Panowie wolnorynkowcy chyba powinni się jeszcze zaznajomić z ustrojem prawnym takich liberalnych krajów jak Korea Północna czy Rosja.
Taki sam gówno argument.
@bluehawaii91: Polscy wolnorynkowcy za to walą konia do Rosji i Putina.
Podaj trzy popularne mainstreamowe feministki które propsują islam jako wspierający prawa kobiet.
PS. Losowe dziewczyny z tumblra to nie popularne feministki.
PS2. "Islamic feminism" ma z feminizmem tyle wspólnego co Radio Maryja.
http://warszawawpigulce.pl/magdalena-sroda-nie-mozna-mowic-uchodzca-gwalciciel-kibole-sa-zagrozeniem-dla-porzadku/
http://www.polskatimes.pl/artykul/8169792,barbara-nowacka-uchodzcow-nalezy-przyjac-nie-ma-co-gdybac-o-odsetku-terrorystow,id,t.html
i na koniec moja ulubiona
I nie pieprz że Czeczeni nie są radykalni, bo stanowią dużą część bojowników ISIS.
@bluehawaii91: Około 80 tysięcy.
W roku 2016 Polska przyznała status uchodźcy 5 osób z Afryki i 21 osobom z Syrii.
Ktoś z oficjalnych przedstawicieli katolicyzmu/prawicy/konserwatyzmu się przyznał że to był błąd? Moim zdaniem po prostu prawica wspiera islamizację Polski, a może i Europy.
Przyznajmy szczerze - prawicowcy są wręcz rozkochani w biednych muzułmanach
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
DE-MO-KRACJA*! DE-MO-KRACJA*! DE-MO-KRACJA*!
*) no ale połowa władzy ustawowo kobietom i to też raczej nie wszystkim, bo te kobiety pisiorskie to się nie znają.