Wpis z mikrobloga

• 0
@TrueSlav
@Dorrek chodzę na siłownię i basen codziennie (na zmianę). Raczej mi chodziło o coś co mnie rozwinie intelektualnie. Ogólnie chciałbym wiedzieć co chce robić i w jakiej branży, chodzić na kursy czy w domu się doszkalać. Studiuję zaocznie logistykę, lecz to takie studiowanie żeby tylko studiować xd

Zazdroszczę ludziom którzy mają jakąś pasję która pozwala im jeszcze na tym zarabiać. Nie wiem. Programowanie,

• Odpowiedz
@ibeafraidi: Skoro montujesz może lubisz bardzo film? Jest wiele rzeczy które można w nim robić, nie wiem scenopisarstwo, reżyseria, dźwięk, efekty specjalne, animacja, aktorstwo. Cokolwiek. Ja interesowałem się jeszcze pół roku temu scenopisarstwem, dalej mnie to interesuje ale od tamtego czasu uczę się samemu programowania. Szukam teraz staży, pracy jako junior javy, może to będzie "to". Ale tak naprawdę nikt tego nie wie, zacząłem się głównie uczyć bo jestem dobry
  • Odpowiedz
  • 0
@dzeksondzekson no brakuje mi jakiegoś bodźca, nie wiem, jakoś sam od siebie nie umiem się zabrać do spróbowania czegos nowego ;_; rodzice zawsze powtarzali że mam słomiany zapał. Chciałem deskorolke kiedyś, powiedziałem sobie 'aaa będę #!$%@? aż będę wymiatac' #!$%@? xD tydzień później już nie jeździłem. Na gitarze się uczyłem z półtora roku, starsi dawali kasę na naukę ale też #!$%@? z tego wyszło xD a potem już niczego nie próbowałem
  • Odpowiedz
@ibeafraidi: Trochę jakbym czytał siebie, bo wielu rzeczy próbowałem. Aczkolwiek mi zajęło 6 lat jazdy na desce żeby zrozumieć że nie umiem jeździć, tzn dla takiego małolata który jeździ pół roku to jestem wymiataczem, ale w porównaniu do śmietanki to było nic.
Także ciężko mi pomóc bo jestem w tej samej sytuacji :D
  • Odpowiedz