Wpis z mikrobloga

Wczoraj wieczorem odpaliłem sobie Deadpoola. Jako ten, który nie znosi filmów z superbohaterami (bo nie wykluczam komiksowych, patrz- sin city) zostałem zachęcony opiniami, ze ten film podobno jest inny i fajny.

Wytrzymałem pół godziny. To tak samo niesmieszne g---o jak reszta filmów o superbohaterach. Nie polecam :-P

#niepopularnaopinia #oswiadczenie #film #komiks
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wytrzymałem pół godziny. To tak samo niesmieszne g---o jak reszta filmów o superbohaterach. Nie polecam :-P

@intruzzz: no ale jakby jeszcze do tego grał Karolak... ? :>
  • Odpowiedz
zostałem zachęcony opiniami, ze ten film podobno jest inny i fajny

@intruzzz: to jest waśnie najgorsze - o czymkolwiek nie nasłuchasz się dobrych opinii to potem będziesz skrupulatnie wyszukiwał błędów i niedociągnięć. Jakbyś usłyszał że jest do d--y to byś obejrzał do końca i jeszcze pochwalił.
  • Odpowiedz
@budus2 bo ten film w głowie ej mierze jest taki jak komiksowy pierwowzór. Dla osoby postronnej to taki meh. Mi się akurat komiksy z najemnikiem z nawijką podobają, więc film bardzo mi się spodobał. Nie był świetny, ale dostałem to czego oczekiwałem.
  • Odpowiedz
@budus2 mi w sumie brakowało niektórych postaci tylko. No i mogło być ciut więcej scen siekania bo były miodzio. Zobaczymy jak wyjdzie druga część. Ja osobiście czekam. Deadpool to taki typowy popkorniak to podglądania na luzie. A co do Avengersów to pierwsza część była spoko. Age od Ultron nie oglądałem i nie wiem czy będę w ogóle. Od siebie polecam Watchmen jeśli nie widziałeś. Mimo że o superbohaterach których nie lubisz,
  • Odpowiedz
@budus2 wiesz, gdybym znalazł Watchmen tam za 2 funty to przesyłka to nie problem. Ja w Polsce znalazłem raz Batman: Powrót Mrocznego Rycerza z lekko naderwanyn grzbietem (do sklejenia) i lekkimi rysami na okładce za 20zł. Polecam też poszukać teraz w Auchanie jakimś bo mają promocje nie tylko na Superhero (między innymi Amerykański Wampir tam był). Ja wyrwałem Trybunał Sów za 40zł. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz