Aktywne Wpisy
przecietny_facet +57
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
Runaway28 +171
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka
Indoktrynacja młodych polek ma się w najlepsze.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Indoktrynacja młodych polek ma się w najlepsze.( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Konsola nie umożliwia transferu stanu zapisanych gier (czyli jak pamięć wewnętrzna siądzie, to 1000 godzin w Zeldzie wyparuje; nie da się zapisów skopiować na USB czy do chmury, jak to pozwala np. PS4)
2. Port ładowania konsoli jest tak umiejscowiony, że korzystając z słynnej podpórki wbudowanej w konsolę i przy takim postawieniu, nie naładujesz jej; sporo ludzi zarzuca, że to hybryda, że nie powinno się patrzeć tylko na granie gdy konsola jest zadockowana, ale także na zewnątrz, jak widać w podróży też daje ciała.
3. Joycony mają problem z łącznością w zamkniętych pomieszczeniach, jeśli są w nich również inne urządzenia elektroniczne z aktywnymi połączeniami, np. laptop.
4. Blue/Orange Screen of Death.
5. Nie do końca spasowane stacje dokujące, które niektórym rysują ekran konsoli. Nintendo raczej nie wymieni ludziom tych konsol xD
Co tam @goomba-pl , quality konsola, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie bawię się w żadne wojenki PC vs konsole, gdyż korzystam zarówno z PC jak i konsol (głównie Sony), ale to co Nintendo #!$%@? to jakieś nieporozumienie xDDDD A fanbaza ofc nie widzi problemów i delektuje się 20 klatkami xD
#nintendo #nintendoswitch #konsole #gry
Wiem, że jest na to "argument" fanbaza, ale Zeldą chrupiącą (w jednym z trybów) w niektórych miejscach emocjonują się najbardziej Ci, którzy widzieli wycinki DF (hur dur, po tym co widziałem, nie da się grać, prawie non stop działa w 20 klatkach), a problemy z jednostkami z
@Theos: bo fanboje najwyraźniej nie potrafią trzeźwym okiem spojrzeć na sytuację i przyznać, że konsola ma sporo problemów
@xerxes931: Plastikową uginającą się pod każdym wciśnięciem szybkę widziałem ostatni raz w 2009 w jakimś budżetowym telefonie dotykowym. To jakieś totalnie nieporozumienie dawać plastikowy ekran do przenośnej konsoli.