Aktywne Wpisy
SynMichaua +514
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
Basiura89 +936
#powodz
Orlen - zaopatruje straż w darmowe paliwo i kawę
InPost - umożliwia darmowe przewozy darów dla powodzian
MediaExpert - udostępnia za darmo agregaty prądotwórcze
Dopisujcie kolejne firmy. Warto pamiętać, kiedy to się skończy ¯\(ツ)/¯
Orlen - zaopatruje straż w darmowe paliwo i kawę
InPost - umożliwia darmowe przewozy darów dla powodzian
MediaExpert - udostępnia za darmo agregaty prądotwórcze
Dopisujcie kolejne firmy. Warto pamiętać, kiedy to się skończy ¯\(ツ)/¯
#motoryzacja #peugeot #cabrio #mechanikasamochodowa
Dzieki za porady. Co masz na myśli że stykami rolety? Jak jest niezaciagnieta, to dach się nie powinien ruszyć?
Aha, jakieś doświadczenie w temacie ile lat wytrzymują uszczelki dachu?
Kusi mnie ten mocniejszy, trochę się obawiam czy nie zbankrutuję na nim.
Mój ma już 11 lat i uszczelki są ok. W starczych tez nie slyszalem żeby ludzie narzekali. Z racji tego, ze kazdy je smaruje co pare miesięcy. Wbrew pozorom o hardtopy ludzie dbają, nie to co w
Trochę mam nadzieję, że jeden z tych dwóch okaże się złomem albo się sprzeda, bo dylemat mi się nie chce rozwiązać - wziąć słabszy, ale też spoko 136 koni i mieć łądniejsze wnętrze i (teoretycznie) niższy przebieg, czy już fajnie jadące 177, ale z samego początku produkcji i wiekszym przebiegiem. No i nie wiem czy będzie się opłacało gazować... Ech same problemy (╯︵