Aktywne Wpisy
ruda_stuleja +406
Czy jest jakiś głupszy argument niż, jak Cię nie stać na mieszkanie w wojewódzkim, to się wyprowadź do powiatowego?
Trzy pokolenia mieszkały w wojewódzkim, a ty jako czwarte, które tak samo tu dorastało, wychowało się i uczyło się teraz wyprowadź 50km od rodziny, bo pan rentier, flipper, deweloper musi mieć na drugie Porsche.
Ale było wcześniej wstawać i ciężej pracować XDDDDDD
#nieruchomosci
Trzy pokolenia mieszkały w wojewódzkim, a ty jako czwarte, które tak samo tu dorastało, wychowało się i uczyło się teraz wyprowadź 50km od rodziny, bo pan rentier, flipper, deweloper musi mieć na drugie Porsche.
Ale było wcześniej wstawać i ciężej pracować XDDDDDD
#nieruchomosci
BornInSmokes +28
#kanalzero #nieruchomosci
Tak sobie czytam komentarze i tu i tam i wielkie oburzenie na Mentzena bo powiedzial, ze generalnie jak chcesz cos osiagnac i np kupic mieszkanie to musisz wiecej pracowac i powoli sie dorabiac. I ze zycie nie jest sprawiedliwe. I mimo, ze ten koles to nie moja bajka, to w sumie ma 100% racji w tej wąskiej kwestii, a tu kwik.
Generalnie, fajnie byloby kupic sobie 3-4 pokojowe mieszkanie w
Tak sobie czytam komentarze i tu i tam i wielkie oburzenie na Mentzena bo powiedzial, ze generalnie jak chcesz cos osiagnac i np kupic mieszkanie to musisz wiecej pracowac i powoli sie dorabiac. I ze zycie nie jest sprawiedliwe. I mimo, ze ten koles to nie moja bajka, to w sumie ma 100% racji w tej wąskiej kwestii, a tu kwik.
Generalnie, fajnie byloby kupic sobie 3-4 pokojowe mieszkanie w
A spośród plusujących mirkorandom wybierze 20 śmieszków, którym dodam gratisowy kilogram do dowolnego zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#heheszki #tesciowa #gusto #rozdajo
Sytuacja na typowym polskim blokowisku.
Z balkonu na piątym piętrze zwisa kobieta trzymając się barierki, a nad nią stoi facet i próbuje ją zepchnąć.
Z dołu przechodzeń krzyczy:
- Panie! Zostaw tą biedną kobietę!
- To moja teściowa!
- Ale się #!$%@? trzyma!
Trzy - pierwszy do otwierania piwa zięciowi, drugi żeby ją bolał, a trzeci w razie gdyby ten pierwszy wyleciał.
- Widzę, że pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem...
- Nie, nie oto chodzi... Jak się dowiedziałem wczoraj, że umarła, to piłem z kumplami całą noc. Teraz mnie strasznie głowa nawala, a ona taka zimniutka..
- By teściowa przyzwyczajała się do piachu.
- Co się stało?
- Teściowa przyjechała do nas pociągiem.
- Za co siedzisz?
- Za udzielenie pierwszej pomocy.
- Jak to?
- Teściowa miała krwotok z nosa, no to jej założyłem opaskę uciskową na szyję.
- moja teściowa jest aniołem!
- to masz farta, moja jeszcze żyje...
Szła teściowa przez wieś
pogryzły ja żmije,
Żmije wyzdychały,
A teściowa żyje.
- Jak ty je tak wytresowałeś?
- Raz przyszedłem do domu pijany. One na mnie zaczęły krzyczeć. Ja wtedy za nożyczki i strzygę pudla. Drugim razem tak samo. Za trzecim razem biorę nóż i zabijam pudla.
- Ale co to ma wspólnego z