Wpis z mikrobloga

Jutro dzień teściowej ( ͡° ͜ʖ ͡°) najbardziej plusowany dowcip/historia o teściowej pod tym wpisem otrzyma ode mnie gratisowy 1 kg żelków Gusto z mojej żelkowej oferty http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=38645712 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A spośród plusujących mirkorandom wybierze 20 śmieszków, którym dodam gratisowy kilogram do dowolnego zamówienia ( ͡ ͜ʖ ͡)
#heheszki #tesciowa #gusto #rozdajo
ecco - Jutro dzień teściowej ( ͡° ͜ʖ ͡°) najbardziej plusowany dowcip/historia o teśc...

źródło: comment_Ww095CdWWTIca0qwOIkfFuTo9K1LAVbk.jpg

Pobierz
  • 37
@ecco: Zmarła teściowa. Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej... Żałobnicy, znając napięte relacje zięcia z teściową, wzruszeni pytają...
- Widzę, że pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem...
- Nie, nie oto chodzi... Jak się dowiedziałem wczoraj, że umarła, to piłem z kumplami całą noc. Teraz mnie strasznie głowa nawala, a ona taka zimniutka..
@ecco spotyka się po latach dwóch kolegów. Po jakimś czasie rozmowa schodzi na temat teściowej:
- moja teściowa jest aniołem!
- to masz farta, moja jeszcze żyje...
Dwóch kumpli spotyka się w barze. Bar zamykają, a oni czują się niedopici. Idą więc do jednego z nich. Otwierają im potulna żona i teściowa gospodarza. Gość pyta kolegę:
- Jak ty je tak wytresowałeś?
- Raz przyszedłem do domu pijany. One na mnie zaczęły krzyczeć. Ja wtedy za nożyczki i strzygę pudla. Drugim razem tak samo. Za trzecim razem biorę nóż i zabijam pudla.
- Ale co to ma wspólnego z