@MyPhilosophy pamiętam jak w wieku 12 lat wchodziłem na czata wp i gadałem z ludźmi po 30-stce - nie czułem wtedy, że mają ze mnie bekę xD a archiwum gg to też żenada, byłem jebnięty na punkcie emotek, więc kiedyś naściągałem miliard i spamowałem wszystkim kumplom po 20 pod rząd xD
@MyPhilosophy: nie martw się, ja odpaliłem archiwum GG z 2002 roku (32 level here) i nie chodziłem z zażenowania, raczej byłem pod wrażeniem jakie miałem wtedy flow, fantazję i optymizm, które z wiekiem mi mijają.
@MyPhilosophy: Trochę śmiesznie wyszło z gg, bo jak już działało całkiem spoko, to straciło popularność na rzecz naczelnego szpiega internetu ( ͡°͜ʖ͡°)
Gdybym teraz przeczytał archiwum GG z czasów mojej licbazy to chodziłbym po pokoju i nie nadążył z gotowaniem bigosu
@MyPhilosophy: cóż, ja swoje archiwum gg przeglądam do dziś - z sentymentu. Pomogło mi wyjść z piwnicy, a potem znaleźć żonę ;) Najstarsze wpisy w logu mam w okolicach 2001 roku... raz nawet udało mi się stracić numer dzięki używaniu "nielegalnego" klienta (ekg)
@MyPhilosophy: nie martw się, ja odpaliłem archiwum GG z 2002 roku (32 level here)
@DzdzystyDzejson: ja tak czytam co z niektórymi koleżankami wypisywałem i... no cóż, dobrze że to zostało tylko w archiwum gg. Myślę że niektóre nawet nie pamiętają tego ;)
@MyPhilosophy: a mi moje logi spadły z rowerka i najstarsze mam z 2012, a komputery z których wówczas korzystałem też #!$%@? wie gdzie, ehhhh a szkoda, bo jakkolwiek głupi nie byłem wtedy, tak jestem sentymentalny w #!$%@? i choć wiem, że bym się ż#!$%@?ł, to ciągle bym se to poczytał
@anallizator: Nie tylko oni. Normalna sprawa, pogąd na wiele spraw zmieniają życiowe doświadczenia. Bycie za bardzo progresywnym też okazuje się niewłaściwe, ale do tego trzeba dorosnąć (mi się jeszcze nie udało).
@MyPhilosophy: Ja pisałem pamiętniczek w okresie 2005-2007 chyba :) Taki w notatniku na kompie. Żenadometr #!$%@? poza skalę jak tylko sobie przypomnę co tam pisałem. Na szczęście już nigdy tego nie przeczytam bo tamten dysk twardy poszedł na hasiok z 7 lat temu.
Aż mi się zimno zrobiło jak sobie przypomniałem siebie sprzed ~ 10 lat.
Pozdrawiam i milego dnia (bugwie czy bedzie mily, ale warto zyczyc sobie dobrych rzeczy)
@bijonse jak byłem w podbazie to #!$%@? na Commodore 64 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Trochę śmiesznie wyszło z gg, bo jak już działało całkiem spoko, to straciło popularność na rzecz naczelnego szpiega internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MyPhilosophy: cóż, ja swoje archiwum gg przeglądam do dziś - z sentymentu. Pomogło mi wyjść z piwnicy, a potem znaleźć żonę ;)
Najstarsze wpisy w logu mam w okolicach 2001 roku... raz nawet udało mi się stracić numer dzięki używaniu "nielegalnego" klienta (ekg)
@DzdzystyDzejson: ja tak czytam co z niektórymi koleżankami wypisywałem i... no cóż, dobrze że to zostało tylko w archiwum gg. Myślę że niektóre nawet nie pamiętają tego ;)
a szkoda, bo jakkolwiek głupi nie byłem wtedy, tak jestem sentymentalny w #!$%@? i choć wiem, że bym się ż#!$%@?ł, to ciągle bym se to poczytał