Aktywne Wpisy
niebieskosc +78
Jestem zadowolony. W 2017 roku kupiłem działkę (prawie 2ha). Nad brzegiem jeziora, przy polu golfowym. Chciałem zbudować osiedle. Pochwaliłem się na wykopie, że stałem się deweloperem :) JA normalny IT. Zainwestowałem DUŻO pieniędzy, jeszcze więcej czasu. I....... ch.j. Główny inwestor się wycofał. Różowa poznała innego pana i się rozwiodła (z hukiem). Ciągle coś.
Ale postanowiłem, że będę to ciągnął. I wiecie co? Właśnie kończymy pierwszy dom. 2,6 miliona :) Żadnego oszczędzania. Najlepsze
Ale postanowiłem, że będę to ciągnął. I wiecie co? Właśnie kończymy pierwszy dom. 2,6 miliona :) Żadnego oszczędzania. Najlepsze
scarecrov +119
Idę pierwszy raz na wybory, 28lvl here - żeby oddać głos na #konfederacja
Nie widzę innego ratunku dla sytuacji w Polsce.
Chce żeby grali na nie utworzenie rządu i szybsze przedterminowe.
Chce żeby obecny rozkład polityczny całkowicie się #!$%@?ł.
Chce żeby pis i po nie miało kolejny raz prawie 70% głosów.
Żal mi ludzi głosujących na te 2 partie, które udają do siebie niechęć aby dalej trzymać mordy przy korycie.
Które tylko
Nie widzę innego ratunku dla sytuacji w Polsce.
Chce żeby grali na nie utworzenie rządu i szybsze przedterminowe.
Chce żeby obecny rozkład polityczny całkowicie się #!$%@?ł.
Chce żeby pis i po nie miało kolejny raz prawie 70% głosów.
Żal mi ludzi głosujących na te 2 partie, które udają do siebie niechęć aby dalej trzymać mordy przy korycie.
Które tylko
Miałem kiedyś taką koleżankę do ruchania.
Pewnego razu podczas seksu szepnęła mi, żebym skończył jej na twarzy. No więc przed samym końcem klęka przede mną, ja dokańczam ręką a ona polizała końcówkę, uśmiechnęła się i mówi:
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zalesie #truestory