Aktywne Wpisy

Szeretlek +243
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz
mtnhardcore2 +3
Z tymi małolatami to na prawdę trzeba konkretnie od razu, a nie że człowiek próbuje na siłę wymyślać jakieś tematy i chce być delikatny :d ona 19, ja 27
#tinder
#tinder
źródło: temp_file2858833983199486332
Pobierz

Ale najlepsze jest to że za wszelką cenę próbują sobie odbić te straty i żądają od potencjalnego nowego sponsora Under Amour 150 mln XD
Amerykańce ich olali a szkoda bo podobno są lepsi od Nike i Adidasa, a największym klubem piłkarskim, który sponsorują jest Tottenham zajmujący drugie miejsce w lidze.
Chyba prezes Realu jednak wcale nie jest takim dobrym biznesmenem XD Bo gdyby podpisał umowę z Adidasem na krótszy okres to może nie musiałby korzyć się przed arabami i usuwać krzyża z herbu na ich skinienie XD
#realmadryt #pilkanozna #januszebiznesu #mecz
źródło: comment_hq6wIboahZPXChYKQmH9mM2xBu2YYP0M.jpg
Pobierz1. Poza bazową kwotą w takich kontraktach znajdują się zapisy chociażby o % od sprzedanych koszulek. Ten % może być przeróżny.
2. Poza bazową kwotą w kontraktach jest masa succes fees. Może być tak, że np. za wygranie LM Real dostał od Adidasa X mln Euro bonusu.
3. Poza tematem czysto sportowym, Adidas, Nike czy dowolna inna firma może wymóc na Realu/innej drużynie