Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +339
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +147
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
jakis czas temu pisałam, że chciałabym złożyć sobie komputer. Coś tam poszperałam, przeszukałam stronę purepc.pl i mam coś takiego:
https://www.morele.net/inventory/info/TYqRRv/
Na komputerze przede wszystkim gram w różnorakie gry (niekoniecznie najnowsze na ultra detalach). Chciałabym nie przekraczać bardzo 4 tysięcy (wiem, że już jest). Dochodzą mnie głosy znajomych, że płyta główna jest za mała, zasilacz za słaby i dodatkowe chłodzenie do procka potrzebne. Ile w tym prawdy? Pomocy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#komputery #pc #pcmasterrace
@Amasugiru: GTX 1060 3GB ma tylko 3GB vramu, gorszy w dx12 i droższy od RXa 470 4GB. Nie ma żadnego argumentu żeby wziąć GTXa. To że może jest trochę lepszy w dx11 to nic nie znaczy, jeśli ma tyle minusów.
Nie jestem fanboyem ani AMD ani NVidii, ale w tej cenie
co do montażu chłodzenia/karty - to jest banalnie proste. Imo najlepiej byłoby wziąć kartę z amazona, na morelach dać tą usługę montażową za 1zł - kodzik:
a potem sobie samemu grafę (i
Jestem na kupnie kompa i chce do niego rx 480. Taka oszczędność na karcie to dobra opcja, jak z tego amazona zamówić? Da się jakoś zmienić ten język z francuskiego na chociażby angielski? I co to amazon premium? Jak nic z amazona nie zamawiałem to mogę z tego skorzystać? Nie wiem też ile koszt wysyłki wyniesie.
Co do dostawy - opcja 2-4 dni jest w cenie 7 eur + 0,6eur za kg, ale ostatnio gdzieś czytałem, że przy zamówieniach >50eur była wysyłka za darmochę. Oferta wygląda na bardzo ciekawą, i prawdopodobnie w okolicach 13-15.03 też będę z nią kombinował (mam zamiar jeszcze poczekać na testy ryzenów - jeżeli chodzi