Wpis z mikrobloga

@kontra: kody rabatowe chyba przestały w ogóle działać (przynajmniej jak kupowałem w grudniu to wtedy była zmiana polityki cenowej), język polski będziesz miał po wgraniu softu Global Stable/Dev. Na moim Redmi4Pro prosto z fabryki był z tego co pamiętam China Stable, trochę się namęczyłem z flashowaniem (ale okazało się, że mój hub usb z przodu obudowy przerywał połączenie i problem leżał po mojej stronie), ale to wszystko jest łatwe, proste i
@grzegoor: ja swoje telefony flashowałem i wrzucałem globala, ale ten akurat chce kupić znajoma która sobie nie ogarnie, a ja jej pomagam dobrać. Wiem, że w niektórych Note 4 jest język polski domyślnie, ale w tym (black) wg ibuygouowego arkusza z kuponami nie ma.

A jakieś kupony działają, bo w zeszłym tygodniu kumpel kupował bodajże Redmi 4 i wszedł kupon ;)
@kontra: o widzisz, no to może trzeba poczekać na nowe kupony. :)
Jeżeli poprosisz to może wgrają Ci od razu Global Stable (skoro nie ogarnia, to taki będzie najlepszy). A jak nie dadzą rady, to sam się zaoferuj że jej wgrasz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ibuygou: czyli ile mniej więcej trzeba by było zaczekać z zakupem, żeby był wrzucony global?

A przy okazji - jak od Was dostać normalna fakturę na telefon? Zamówić z Europy?
@kontra: zamówić z EU, ale aktualnie brak telefonów w magazynie w Hiszpanii - wprowadzamy pewne kluczowe zmiany na stronie i w terenie dlatego na razie brak dostaw.

Napisz pojutrze, powinienem już wiedzieć.