Aktywne Wpisy
WielkiNos +22
GryzeKisiel +11
Chciałbym rozwiać wątpliwości co do tego miejsca i pierwszeństwa.
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Właśnie wracam na #emigracja, gdzie się uczę i pracuję. Najgorsze jest w tym wszystkim, że moja miłość zostaje w Polsce i po prostu to uczucie kolejnej rozłąki, nie daje mi spokoju. Mam straszny mętlik w głowie, zeby po prostu wszystko to tam rzucić i wrócić do kraju, bo ile można wegetować. Nie mam tam znajomych, ani nawet życia prywatnego ze wzgledu na prace i na podwójne zmiany w niej. Niewiem co robić .. to uczucie mnie wykańcza
#gorzkiezale #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
sie o takie rzeczy. Bardziej wykańcza mnie sama praca i ta wegetacja na tej całej emigracji bez znajomych i jakiegokolwiek życie towarzyskiego i podwójne zmiany prawie codziennie np. 11:30 - 14:30 a pozniej 17:30 - 00:00
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)