Aktywne Wpisy
iErdo +607
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
groman43 +130
Trochę #afera - użytkownik @telemark podszywa się pod @Lujdziarski i używa jego tagu #dziarskikacperek, żeby wyłudzić kasę. Fajnie byłoby gdyby #moderacja, @m__b, @a__s, czy tam inni bogowie coś z tym zrobili.
#moderacjacontent #koty
#moderacjacontent #koty
A w PLL LOT jakby inny świat: "Dzień dobry, witamy na pokładzie, proszę się rozgościć, witamy serdecznie". Eleganckie stewardesy, a nie jakieś kmioty w mundurkach szkolnych pomagają ci znaleźć miejsce i wsadzić bagaż. Siadasz, rozkładasz fotel (odrobinę, ale zawsze). Po starcie kawka, herbatka, Prince Polo, kanapeczka. W błogiej ciszy lecisz sobie, dostajesz kocyk i poduszkę, więc walisz w kimę. Jest pięknie, stewardessa delikatnie potrząsa tobą, żeby przypomnieć o zapięciu pasów przed podejściem do lądowania. Do LOTu można porównać tylko Lufthansę, nawet Air France to przy nich cienkie bolki.
Dlatego w tym roku na majówę tylko LOT. Bilety już kupione. Wychodzi drożej o jakieś 30% (bagaż rejestrowany w cenie, nie jakieś upychanie się do podręcznej walizki), ale wszystko co powyżej, plus odrobina patriotyzmu gospodarczego są warte więcej niż parę #!$%@? cebulionów. Niech szlag trafi Ryanaira, takiej chały na żadnych innych liniach nie ma.
#podroze #podrozujzwykopem #ryanair #lotnictwo #lot #patriotyzmgospodarczy #turystyka
- ekoskóra nie przykleja mnie się do skóry, bo jestem w ubraniu, a nie nago. Fotele z ekoskóry łatwo się czyści, dzięki czemu siedzenia zawsze są czyste,
- na dwadzieścia lotów Ryanairem tylko dwa razy mieliśmy opóźnienie. Raz był jakiś transport medyczny (?), a za drugim razem był spore opady śniegu i czekaliśmy na odlodzenie (byliśmy piąci