Wpis z mikrobloga

Jeżeli ktoś lubi świetną zabawę na koncertach to polecam się wybrać na Krzysztofa Zalewskiego. Pokazała mi go jakiś czas temu pewna chyba ex wykopowiczka, a na pewno już nieobecna pod starym nickiem. Część utworów mi się spodobała, do części podchodziłem sceptycznie.
Jakiś czas temu moja znajoma, z którą widuję się regularnie na koncertach pewnego zespołu rockowego z trochę starszego pokolenia była i polecała się wybrać. No i się wybrałem, sam bo znajomi albo nie chcieli albo nie mogli.
Bawiłem się jak 15-latka :D Koncert był mega, ze sceny biła mega pozytywna energia, świetni muzycy ze świetnym wyczuciem i poczuciem humoru.
Naprawdę, nawet jak nie jesteście wielkimi fanami takiej muzyki myślę, że będziecie się bawić doskonale :)

#muzyka #krzysztofzalewski #koncerty #koncert #polecam #oswiadczenie #przemyslenia
Pobierz ArekJ - Jeżeli ktoś lubi świetną zabawę na koncertach to polecam się wybrać na Krzysz...
źródło: comment_cVpZ36GhHb1UUzLoTjrQoryK1fKwe7f4.jpg
  • 3
PS Jeden ze znajomych, który nie mógł iść, w tym czasie się oświadczył. Nic o tym nie wiedziałem, powiedziała tak. Rozgrzeszony ( ͡° ͜ʖ ͡°)