Wpis z mikrobloga

@Radus: To przypomnę ci akcję widzewa do zapisywania się do Cosinusa żeby dostać karnet na widzew-kosz
"Karnety i bilety

Bilety lub karnety na rundę jesienną na spotkania łódzkich koszykarek Cosinus Widzew Łódź lub sezon żużlowy 2017 żużlowców Orła Łódź są dostępne dla kibiców obu drużyn. Wystarczy zapisać się do naszych szkół na kierunki: Administracja, Kosmetyka, Informatyka lub do Liceum Ogólnokształcącego w Łodzi i można już odebrać bezpłatny karnet lub
  • Odpowiedz
@MiHau3: :D :D ale to było normalna promocja Cosinusa, a nie nagonka wśród kibiców "Seba dawaj na Kosmetyke do Cosinusa to będzie karnet"

W sumie to szkoda, że ŁKS spieprzył sprzedaż karnetów - mogła by być fajna rywalizacja na liczbę karnetów i jeszcze lepszy wynik na Widzewie :)

Hmm niech będzie 6 tys. na mecz w sezonie, a to o ile będą wygrywać jest spokojnie do osiągniecia to i tak
  • Odpowiedz
@MiHau3 jak tam dalej mecze zza płotu oglądane czy w----------e się przez siatkę ciągle w modzie? Liczby karnetów nikt nie weryfikuje xd a zastanawialem się co wymyślicie
  • Odpowiedz
@czlapka: Nie mam wśród znajomych nikogo kto by się wbijał przez płot na mecz, choć słyszałem o takich przypadkach i były one marginalne.

@OliverQueen: Długo nad tym myślałeś? Przypomnę ci, chyba że za młody jesteś jak to na bocznym boisku u was kozy się pasły. Jak to kibice ŁKSu przeganiali was pod waszym słynnym zegarem :D Więc o gwizdkach możesz sobie dalej pisać.
  • Odpowiedz
@OliverQueen: "nie muszę" - to nie p-----l więcej farmazonów. Wbiłeś się w rozmowę bez żadnych argumentów, z jakimiś swoimi dennymi przemyśleniami i nawet nie potrafisz ich umotywować. Szkoda czasu na dyskusję z takim trollem jak ty.
  • Odpowiedz
@somethingisnoyes: hehe sam teraz to przeczytałem i rzeczywiście nie po polsku :P Efekt pisania w pracy na raty :)

Hmm niech będzie 6 tys. na mecz w sezonie, a to o ile będą wygrywać jest spokojnie do osiągniecia to i tak więcej niż pojemność stadionu na Unii (który i tak ŁKS nie jest w stanie wypełnić)

Na otwarciu pewnie będzie z 16 tys. albo i komplet, ale normalne mecze moim
  • Odpowiedz