Aktywne Wpisy
Lukardio +106
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +769
Kupiłem nowe tarcze i klocki do #lexus bo ostatnio stare tarcze zabiłem hamowanie z około 220km/h I dostały lekkiego bicia a że były stare to nie było sensu toczenia.
Odkrecilem pięknie koło, następnie zacisk no i pierwszy zonk - do wymiany uszczelki prowadnic bo syf w środku i ciężko chodzą. Spoko dam smar i za tydzień wymienię bo potrzebuje auto.
Idę dalej. Zdementował klocki - dramat bo dosłownie były przyklejone do tarczy z zastanawiałem się co ki huczy podczas jazdy. No spoko mam nowe klocki i tarcze.
Odkrecanie jarzma zakończyło się wypryskaniem całego wd40 i złamaniem dwóch kluczy.
Okej pojadę w poniedziałek do warsztatu coby mi poluzowali te śruby i ogarnę.
Przykrecam koło - urwalem szpilke..
Kurde jak kocham to auto to tak samo nienawidzę. Volvo rok temu sprzedałem przez to że mi się pilot od centralnego zepsuł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obym ten tydzień przeżył spokojnie.
#jdm #motoryzacja #warsztat
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niezawodny:
Jak masz 1000km do klepniecia przez Niemcy to nie jedziesz 110km/h I w sumie większość aut leciała koło 200
Mini palnik taki który wyciskacz na pojemnik z gazem do zapalniczek kiedyś używałem i się sprawdzal idealnie ale pożyczone nie wrocilo