Wpis z mikrobloga

#wroclaw macie jeszcze godzinę, żeby zrezygnować z klepania głupot na komputerze i wybrać się na 18 mecz #slaskwroclaw i wspierać swoją drużynę
tu kupicie bilety

w kioskach dopiero niedawno wprowadzili więc mogą nie ogarniać
  • 15
  • Odpowiedz
@0710: jak tam frekwencja nadal ledwo 4 cyfrowa na meczach? Kopacze jak rozumiem nadal miejscy, oplacani przez wodociagi? Czekam na odwroc tabele slask wroclaw na czele i spadek z ekstraklasy. Bede sie smial jak cholera... aczkolwiek troche smiech przez lzy bo miejskiej kasy w to utopiono co niemiara. A to ze przy okazji ubilo sie proby reaktywacji porzadnej koszykowki ze wrocku, ze szczypior i siatka nadal ochlapy dostaja to #!$%@? tam.
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: z tobą już pisałem. masz ciekawą rodzinę zaangażowaną w Śląsk Wrocław a nie rozumiesz, że takim naśmiewaniem się nic pozytywnego nie wnosisz. Dutkiewicz ubił i koszykówkę, ręczną na równi z ubiciem sukcesów w 2011,2012,2013 swoimi wariackimi zagraniami z prywatnym inwestorem. To wina Śląska, że prezydent musi mieć łapę na wszystkim to jest głównie spółce stadionowej? Kibiców na koszu i ręcznej jest mniej to i na więcej mógł sobie pozwolić, ale
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: weź wyluzuj ziomek. szanuje cie, bo kiedys sie udzielales pod jakims postem dotyczym mechaniki czy tam budowy maszyn i wiem ze studiowalismy to samo ,ale odwal sie juz od WKS bo gadasz jak typowy janusz hurr durr moje podatki :/
  • Odpowiedz