Aktywne Wpisy

love2spooch +1462
Zgodnie z obietnicą i zgodą mireczka @aveniner dziś udało się skończyć książkę.Jedyne co na niej brakuje to tylko podpis Pani Moderator lub Pana Michała ;) i przy okazji robię #rozdajo - jakby ktoś chciał mieć taki sam zbiór to stworzę jeszcze raz taki sam :) #heheszki
@a__s
Lecimy w gorące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@a__s
Lecimy w gorące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Atreyu +9
Wielka ankieta, jaki majonez jest najlepszy:
#heheszki #glupiewykopowezabawy #gotujzwykopem #jedzzwykopem
#heheszki #glupiewykopowezabawy #gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: test-majonezow-krytyka-kulinarna-01
PobierzJaki jest król majonezów:
- Winiary 46.5% (441)
- Hellmann's 7.9% (75)
- Roleski 4.8% (46)
- Kętrzyński 8.2% (78)
- Pudliszki 1.3% (12)
- Mosso 4.6% (44)
- Wielkopolski 1.4% (13)
- Świdnicki 3.1% (29)
- Kania 3.7% (35)
- Ocetix 18.5% (176)

#realmadryt #premierleague #pilkanozna
Kto jest lepszym bramkarzem?
@PiotrDab: Zobaczymy co te City pokaże w tym sezonie. Bo raczej się skończy znowu bez ważnego pucharu.
Wracając do naszej rozmowy, czy ja źle pamiętam czy to Real zlał Bayern 5:0 w dwumeczu w LM 13/14? Wtedy też był
@PiotrDab: od 93 r czyli wprowadzenia obecnej LM Real wygrał to trofeum więcej razy niż wszystkie kluby angielskie razem wzięte. xDD Zaorane.
Real: 5
Bayern: 2
Dalej za szerokie ramy czasowe? No ok, ostatnie
@PiotrDab: Nazywanie dzieckiem w czymś Ci pomaga? Jeżeli tak to dobrze, na mnie to wrażenia nie robi, mam grubo powyżej 20 rż.
ALE okej skoro uważasz że w lutym 2013 r Lewy zdecydował się na Bayern i WTEDY Bayern był silniejszy od Realu to na jakiej podstawie był silniejszy? Bo to
Tutaj akurat nie ma dowodu że odmówił bo powiedział że nie było kontaktu. Wiadomo że był skoro były propozycje (nie jedna ale więcej). Ale widać jak ostrożnie dobiera słowa, takie "może kiedys" "chciałbym" moim zdaniem słychać w tym jego głosie. ;) Mimo wszystko dosyć łatwo wywnioskować że wybrał po prostu opcję bezpieczniejszą.
No stary, jeżeli na słowa Realowi się nie odmawia ktoś odpowiada, że jego przykład temu zaprzecza to nie widzę innej interpretacji....