Wpis z mikrobloga

Czesto #rozowepaski daja te swoje zlote rady stulejarzom w stylu, ze liczy sie przede wszystkim charakter, albo, ze prawictwo im nie przeszkadza. Juz ostatnio udowodnilem, ze wysoki dziwkarz ma dla nich wieksza wartosc od niskiego prawiczka. Ciagle po glowie chodzil mi temat z przed paru miesiecy jak jakis brzydki stulej pytal co zrobia rozowe jak do nich zagada na ulicy. Zgadnijcie jak zareagowaly rozowe, ktore czesto daja swoje zlote rady stulejarzom? Tutaj link http://www.wykop.pl/wpis/20407651/anonimowemirkowyznania-pytanko-do-rozowepaski-jak-/
Zakodujcie sobie wiec drogie stulejki, te wszystkie rozowe co daja wam te gowno rady jak wyobrazaja sobie facata co do nich podchodzi, co ma ciekawy charakter czy jest prawiczkiem to mysla o kims kogo opisywalem niedawno, bardzo wysoki, przystojny, dobrze zarabiajacy itd itd. Dlatego nie sluchajcie sie ich rad, bo one naprawde sa przekonane, ze ktos taki istnieje i jeszcze pisze na wykopie pod tagiem #stulejacontent
#logikarozowychpaskow #tfwnogf
  • 7
@wyjde_z_przegrywu: Pytac rozowe o cokolwiek i sądzić że nie bedzie to komentarz oderwany od rzeczywistosci i krotowzroczny XD

Dla rozowych liczy sie tylko efekt koncowy, a wiec to ze pojawia sie uczucia (u nich), beda mialy chec (na seks) i ten seks bedzie dobry (dzieki tobie).

Czyli trzeba spelniac multum warunkow. Reszta to ich wybujala wyobraznia. Juz lepiej postepowac na odwrot niz mowia a najlepiej miec #!$%@? xD żebrać o uczucia
@PrzegrywWykopek: no ja juz zaczynam wlasnie myslec pod katem przyszlosci, zeby szukac rozowego w innym kraju. Na #!$%@? mi jakas ksiezniczka z wielkimi wymaganiami.
@foundead: no ja juz nawet nie licze, ze ich komentarz cokolwiek wartosciowego wniesie w kwestii stulejarstwa. Sa calkowicie oderwane od rzeczywistosci i jeszcze smieja udawac ekspertow. Nic nie wiedza za rowno pod katem naukowym, bo nie sa psychologami czy tez psychiatrami/seksuologami, jak i nie maja wiedzy