Aktywne Wpisy
zanka654 +301
Laska ma problem bo nie wykupiła biletu na pociąg odpowiednio wczas i musi z dzieckiem stać na korytarzu. Mężczyźni znowu tacy źli.
Przez lat jak jeździłam wielokrotnie zdarzyło mi się nie mieć miejsca siedzącego, ale nigdy się na tym nie użalałam na FB ¯\(ツ)/¯
Przez lat jak jeździłam wielokrotnie zdarzyło mi się nie mieć miejsca siedzącego, ale nigdy się na tym nie użalałam na FB ¯\(ツ)/¯
FejsFak +219
I znowu czuje źle mimo że żyje, mam ręce, nogi i w miarę zdrowie. Zawsze powtarzam że mógłbym jeździć na wózku czy być ślepym więc nie mogę narzekać, jednakże.
Jak to do kur!@# piz!@ jest że po ustatkowaniu sobie życia po ostatnim związku (bardzo długi i bolesne rozstanie) trafiam na różową z którą chciałbym coś więcej, ALE. No właśnie, dzieli nas 400 km, oboje jesteśmy sceptycznie nastawieni co do odległości, chociaż spotkanie mamy już umówione. Flirtujemy, ale jak jest mowa o związku to widzę że ona bardzo ucieka od tematu, mimo że przed chwilą mówiła jak to fajne będzie następne spotkanie. I typowo, mam szansę na związek ale ona nie jest pewna. #!$%@? mać, i odprawiłbym ją z kwitkiem, ale dziewczyna naprawdę fajna i zależy mi na poznaniu jej. Kilka razy próbowała narzucić #friendzone ale powiedziałem wprost że nic takiego nie wchodzi w grę. Mirki co o tym myślicie. Możemy się spotykać co tydzień, ale co dalej. Póki co ona swoje studia, ja swoje.
#zwiazki #feels #przegryw #tfwngf ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Komentarz usunięty przez autora
Wasz główny i podstawowy problem.
Jeżeli się chce i zależy obojgu to nawet góry i oceany między wami nie stanowią przeszkody.
Znam parę osób co były w takich związkach i na o wiele większą odległość.
Jedna dziewczyna z Wrocławia, która poznała przez internet Polaka, który mieszka w Szwecji od paru lat(różnica wieku 6 lat). Skończyła szkołę, rzuciła pracę, spakowała się i wyjechała do
U mnie 1000 km.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
@Yssuna
Mnie też zawolajcie proszę, bliski temat.