Aktywne Wpisy
G06DbT +16
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
acomjetu +114
nudze się więc rozmawiam z chatem gpt
Siema Mirki, mam problem ze swoim różowym paskiem. Mieszkamy na emigracji i różowy w lipcu jedzie sobie na miesiąc do Polski. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że odkryłem rezerwację w hotelu na jej nazwisko w lipcu br. w miejscu i o dacie, w której odbywa się Sunrise Festival. Rok temu rozstaliśmy się na ok. 2 miesiące i w tym czasie właśnie sobie tam pojechała. Kiedyś zainstalowałem z ciekawości wtyczkę do zbierania haseł na swoim kompie, no i kilka razy się logowała na nim na FB i pocztę i ciekawość mnie po prostu zżarła. Wiem, że nie powinienem tego robić, ale przejrzałem jej maila i znalazłem rezerwację. Wczoraj się jej zapytałem czy też jedzie w tym roku i odpowiedziała, że nie. Nie wiem czy powiedzieć jej, że wiem o tej rezerwacji czy nie.
#feels #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: Hmm, bez powodu by na pewno nie okłamywała, może kiedyś powiedziałeś, że nie lubisz takich imprez i wyraziłeś jakieś negatywne zdanie o tym, może kiedyś jednak zareagowałeś zbyt wybuchowo na ten temat i stąd jej kłamstwa. Bo skoro wiesz, że jedzie tam ze znajomymi to nie powinna kłamać.
A może nie lubisz jej znajomych?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale instalowanie wtyczek do zbierania haseł w celu pozyskania hasła do czyjegoś konta, bo skorzystał z twojego komputera, czy też instalowanie wszelkiej maści Keyloggerów, Trojanów, etc, jest mega płytkie.
Dlatego, jeżeli masz taki problem a nie inny to się rozejdź z nią zamiast stosować takie czy podobne techniki w dochodzeniu
@Yssuna
Powiedziałem jej, że mogła mi powiedzieć o tej imprezie, bo sam bym pewnie z nią pojechał. Ba, sam kilka lat temu jeździłem jeszcze na różne eventy z Arminem i resztą bandy. Boli mnie, że woli bawić się ze wszystkimi oprócz mnie ;)
Zaakceptował: sokytsinolop
Nie robi sie takich rzeczy. A jak sa takie zgrzyty, ze ktores musi klamac - to cos jest miedzy nimi nie tak.
Aczkolwiek nieuczciwosc jednego oczywiscie nie usprawiedliwia w zadnym wypadku nieuczciwosci drugiego, zeby nie bylo.
Jedno klamie, a drugie szpieguje. Trafil swoj na swego..
Nie masz zaufania do partnera? Nie baw się w związek.
@Yssuna: Wina faceta, oczywiście (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ogarnij najpierw swój związek który wisi na włosku a potem poczują innych.