Wpis z mikrobloga

I na co mi to było... Po co kupowałem hosting w az (,), chce podłączyć pod domene - nie da sie, chce obsługiwać hosting ze starego panelu? Ok Ale Tylko domene która została kupiona przed wprowadzeniem najnowszego panelu bo hostingu sie nie da. Hasło do nowego hostingu? Najpierw trzeba podać stare. Pomoc AZ? Owszem do starych paneli.

#gownowpis #webdev #hosting
  • 6
@bi-tek: Takie rzeczy nie muszą się odświeżać w czasie rzeczywistym to po pierwsze, a po drugie totalnie nie kumam kupowania hostingu w takich firmach jak az czy jakies home...jest tyle mniejszych firm, które są lepsze dosłownie pod każdym względem. Nie mówię i nie oceniam, że az czy home są złe, bo zawsze znajdą sie ludzie co powiedzą, że to dobre firmy i znajdą się ludzie, którzy będą na te firmy psioczyć,
@Stixer: u mnie wyszło tak że dostałem konto z kupionymi domenami i dokupiony hosting za 18 zł. Sugerowałem zmiane dostawcy, właśnie na jakiegoś mniejsze choćby z racji supportu. Cena wygrała a ja się użeram. Następnym razem odmówię gdy ktoś sie bedzie upierał przy az.

A co do odświeżania to liczba plików się zmienia to % też powinny - z tego co widzę w tabelce to faktycznie tylko liczba pliików się wyświetla
@Stixer: Nie muszę pozorować awarii bo już jest - strony nie są połaczone z hostingiem i za cholere tego sie nie da zrobić a hosting ma całe 5 dni. I najlepsze że na początku to działało.