Aktywne Wpisy
Horkheimer +25
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
#heheszki #patologiazewsi #patologiazmiasta
Dokładnie. Dlatego wpis OP to żenada.
OP ciśnie bekę z rówieśników z dziećmi. Co mu do tego? Takie śmieszne, że ktoś założył rodzinę i spłodził potomka. Top kek normalnie. Dla mnie to on tu jest tą negatywną stroną. Może sobie nie mieć dzieci i mieć nawet 30 - spoko, ja tam się do tego nie p-----------m, sam jestem
@lewak_zbierajacy_minusy: jak w lesie
@Kupojadek: a mógłbyś w tym samym czasie grać z synkiem na konsoli, a żona robiłaby kolację. Są fajne i niefajne aspekty każdej z tych sytuacji.
@InsaneMaiden: dooookładnie, z młodym trochę pogramy, zbudujemy auta z lego, pobawimy się (ja bardziej) zdalnie sterowanym modelem, a żona robi obiad. i żona jest szczęśliwa!