Wpis z mikrobloga

@lewak_zbierajacy_minusy: Tutaj można się kłócić, czy kluczem jest "chęć posiadania dzieci" czy po prostu popęd seksualny. I czy naturalna jest monogamia, czy może jednak zaliczenie jak największej liczby kobiet. I czy naturalna jest stabilizacja, czy jednak pęd do zmian. Jak mówię: ty uważasz, że naturalne i normalne jest tylko twoje życie, a ja że jest o wiele więcej naturalnych i normalnych postaw życiowych.
  • Odpowiedz
@Kupojadek: Dobrze @lewak_zbierajacy_minusy gada (swoją drogą dość prawicowo-konserwatywnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
OP ciśnie bekę z rówieśników z dziećmi. Co mu do tego? Takie śmieszne, że ktoś założył rodzinę i spłodził potomka. Top kek normalnie. Dla mnie to on tu jest tą negatywną stroną. Może sobie nie mieć dzieci i mieć nawet 30 - spoko, ja tam się do tego nie p-----------m, sam jestem
  • Odpowiedz
@Widzet: nie odnoszę się do starego obrazka, tylko do wypowiedzi sugerującej, że każdy kto w pewnym wieku (przez kogo niby ustalanym?) nie ma dzieci i żony, jest jakiś nienormalny.
  • Odpowiedz
Ja mam 30 i czasem tak sobie usiądę na kanapie z herbatką i padem przed Wiedźminem i sobie myślę, że teraz mógłbym słuchać płaczu gówniaka i narzekania żony i robi mi się super przyjemnie na serduszku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kupojadek: a mógłbyś w tym samym czasie grać z synkiem na konsoli, a żona robiłaby kolację. Są fajne i niefajne aspekty każdej z tych sytuacji.
  • Odpowiedz
teraz tak sobie patrzę na rosnące plusy obrazka i chyba superowa gównoburza tutaj będzie a ja już muszę iść :( to tak na koniec no offence - ja póki co żony i dzieci w swoim życiu nie chcę (i to bardzo), ale życzę wam z całego serca udanego życia rodzinnego :)
  • Odpowiedz
a mógłbyś w tym samym czasie grać z synkiem na konsoli, a żona robiłaby kolację. Są fajne i niefajne aspekty każdej z tych sytuacji.

@InsaneMaiden: dooookładnie, z młodym trochę pogramy, zbudujemy auta z lego, pobawimy się (ja bardziej) zdalnie sterowanym modelem, a żona robi obiad. i żona jest szczęśliwa!
  • Odpowiedz