Aktywne Wpisy
Atreyu +509
W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
stary_grat +3
ja p------e mirasy jakie se auto kupic do 20k ale tez i za 50-70k moze byc
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
ja juz nie wiem bo zadne mi nie pasuje #samochody
chce takie auto żeby wszystkim szczęka opadła i żeby sie zesrali z zazdrości
żeby było widać że jestem kimś a nie jak te leszcze w 1.0 tfsi
#samochody #motoryzacja
<< poprzedni wpis
Gliniarz hehe gryzie ziemię i musi hehe zmyć z siebie porażkę. Odznaka Kwarcu już siedzi w kasetce. No nie powiem, sala pod ziemią ma ciekawy desing. Tak ciekawy, że pod jego wpływem, moja Vigoria wyewoluowała w ostateczną formę!
Gliniarz chciał żebyśmy się spotkali pod Jaskinią Voltkamienia (Chargestone Cave), aby odblokować mi przejście do kolejnego miasta. Wewnątrz napotkałem na prof. Aurelię i Biankę, którzy zbierali danie dotyczące pokemonów o kształcie kół zębatych. Sama jaskinia była zbudowana z iskrzących się kamieni i minerałów. Niektóre głazy, pod wpływem lekkiego pchnięcia, sunęły majestatycznie po jaskini. Tak oczyszczając sobie drogę, natknąłem się na 3 ninja! Nazywali siebie Cienistą Trójcą (Shadow Triad), którzy podlegali Ghetiście. Temu samemu, którego spotkałem na początku mojej podróży. Zaprowadzili mnie do N, który po swoim p--------o wyzwał mnie na pojedynek. Jak zwykle, przegrał. Mamrocząc coś pod nosem, uciekł ku wyjściu z jaskini. Podążyłem za nim i tak trafiłem do Mistwani (Mistralton City) - miasta wysokich lotów.
Samurutt to bardzo mocny pok, najlepszy starter z gen v.
"-Dżem dobry, jestem balun, kce odznake
-K, pierw jebnij w trzy ruchome cele, tym pistoletem na wodę
Jeb jeb jeb
- Dziękuję, trzymaj i elo
- Elo"
Jedna z najłatwieszych Sal