Wpis z mikrobloga

[ #pokemirko - tag z przygodami ] [ #pokemonyzzerem ]
<< poprzedni wpis

Gliniarz hehe gryzie ziemię i musi hehe zmyć z siebie porażkę. Odznaka Kwarcu już siedzi w kasetce. No nie powiem, sala pod ziemią ma ciekawy desing. Tak ciekawy, że pod jego wpływem, moja Vigoria wyewoluowała w ostateczną formę!
Gliniarz chciał żebyśmy się spotkali pod Jaskinią Voltkamienia (Chargestone Cave), aby odblokować mi przejście do kolejnego miasta. Wewnątrz napotkałem na prof. Aurelię i Biankę, którzy zbierali danie dotyczące pokemonów o kształcie kół zębatych. Sama jaskinia była zbudowana z iskrzących się kamieni i minerałów. Niektóre głazy, pod wpływem lekkiego pchnięcia, sunęły majestatycznie po jaskini. Tak oczyszczając sobie drogę, natknąłem się na 3 ninja! Nazywali siebie Cienistą Trójcą (Shadow Triad), którzy podlegali Ghetiście. Temu samemu, którego spotkałem na początku mojej podróży. Zaprowadzili mnie do N, który po swoim p--------o wyzwał mnie na pojedynek. Jak zwykle, przegrał. Mamrocząc coś pod nosem, uciekł ku wyjściu z jaskini. Podążyłem za nim i tak trafiłem do Mistwani (Mistralton City) - miasta wysokich lotów.
mfek00 - [ #pokemirko - tag z przygodami ] [ #pokemonyzzerem ]
<< poprzedni wpis

...

źródło: comment_cU5MfKdTaWWqXF2LcRk1eCNN37pmH14A.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach