Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +314
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +738
@Pan_Maruda mirek, ja nawet nie zdążyłem pomyśleć o konserwacji, przecież założyłem je na jeden dzień (parę godzin) na nogi.
Poza tym czemu drugi but w stanie prawie idealnym?
Poranek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
czlowiek nie jest symetryczny więc mogą być niewielkie różnice w
@dewey
na stronie szewskisklep, czy sklepszewski (nie chcę teraz w pracy szukać) są jeszcze taniej, po ok. 53 zł, prawilnie cedrowe. Jak w końcu się zbiorę i kupię to dam znać jak z jakością :)
Co do marszczenia, to wydaje mi się że to czasem zależy też od głupiego przypadku i kilku pierwszych założeń. Tak akurat się wtedy skóra zgięła i żebyś skisł to będzie się już zawsze "łamać" tak samo. Często zwracam na to uwagę przy zakupie - mierzę konkretną parę żeby zobaczyć czy się łamią podobnie, albo czy ktośmierząc wcześniej już nie złamał jakoś brzydko. Mam jedną parę
Teoretycznie buty powinny być w prawidłach cały czas jak nie są na nodze. W praktyce przeżyłem 26 lat nie widząc prawideł na oczy :)
A co do pielęgnacji to już nie do mnie :) Ja kaleczę średnio-tanimi pastami i szmatką z gaci, jeszcze nie wszedłem na ten wyższy poziom :)
Tak więc małymi kroczkami :)