@lewymaro: Tak, z resztą Gaben sam to powiedział że nie mają po co. Ale wciąż wierze że L4D zrobią z tego samego powodu co CSa. Wymaga małego nakładu pracy i ma sporo możliwości odnośnie mikropłatności.
Half Life 3 nigdy nie wyjdzie i nie ma co się łudzić.
@Prawdziwy_Polak w ostatnim ama na reddicie potwierdził że powstaje film w uniwersum HL/Portal i że"jest szansa" na nową serię (IP) w tym samym uniwersum Może to będzie tak jakby HL3?
@lewymaro: Wątpie. Najbardziej dochodowe gry to takie z dużą powtarzalnością i mikrotransakcjami: LoL, CS, etc. I myślę że jeśli zrobią jakąś grę to właśnie na takiej zasadzie.
A HL3 nie zrobią też z innego powodu: hype. Hype byłby tam ogromny że nie ma możliwości by sprostali oczekiwaniom.
Zobacz sobie na D3. Gra jest sama w sobie dobra, 7/10, takie 9/10 wg IGN. Ale po 10 latach ludzie spodziewali się czegoś lepszego
Śmieszne, że jako losowy polaczek z internetu jesteś przekonany, że rozgryzłeś Valve. Naczytałeś się komci innych no-name'ów i ślepo wierzysz w ten bełkot. Half Life na pewno jeszcze kiedyś wyjdzie. Może za 3, może za 5, a może za 10 lat. W mojej opinii czekają na rozwój technologii VR. Obecnie trawają pracę nad filmem HL i według twojej
Ale w sumie cieszę się. L4D to najlepsza gra wg mnie jaką wydali.
Może to będzie tak jakby HL3?
A HL3 nie zrobią też z innego powodu: hype. Hype byłby tam ogromny że nie ma możliwości by sprostali oczekiwaniom.
Zobacz sobie na D3. Gra jest sama w sobie dobra, 7/10, takie 9/10 wg IGN. Ale po 10 latach ludzie spodziewali się czegoś lepszego
Śmieszne, że jako losowy polaczek z internetu jesteś przekonany, że rozgryzłeś Valve. Naczytałeś się komci innych no-name'ów i ślepo wierzysz w ten bełkot. Half Life na pewno jeszcze kiedyś wyjdzie. Może za 3, może za 5, a może za 10 lat. W mojej opinii czekają na rozwój technologii VR. Obecnie trawają pracę nad filmem HL i według twojej