Aktywne Wpisy
PokemonowyRambo +584
Ale mam pogardę wobec "kierowców", którzy lecą 95 km/h na ograniczeniu do 70, ale przy fotoradarze to zwolnią do 45 km/h na tym samym ograniczeniu.
Debile.
#motoryzacja #kierowcy
Debile.
#motoryzacja #kierowcy
WielkiNos +173
Problem z psiarzami jest taki, że sami śpiąc z psami i jedząc z nimi tą samą łyżką na co dzień przywykają do syfu. Brud i smród przestaje ich ruszać.
Psiarz nie widzi więc nic dziwnego w tym, że pies obsika drzwi do sklepu i potem ktoś musi to myć albo podejdzie na parkingu do samochodu czy roweru i naszczy na koła, za których umycie ktoś zapłacił lub sam mył. Dla psiarzy smród
Psiarz nie widzi więc nic dziwnego w tym, że pies obsika drzwi do sklepu i potem ktoś musi to myć albo podejdzie na parkingu do samochodu czy roweru i naszczy na koła, za których umycie ktoś zapłacił lub sam mył. Dla psiarzy smród
Mam trochę patologiczną sytuację w domu.Mieszkam z rodzicami, siostrą, jej chłopakiem i ich 8 letnim synem.W domu jest bieda, mama liczy każdą złotówkę.Siostra ze swoim chłopakiem odwrotnie -jak pączki w maśle.Nie dokładają się do rachunków, czasem zrobi zakupy i zrobi obiad, ale to za mało.Początek miesiąca-wypłata, mama wychodzi robić zakupy i pozapłacać zaległe rachunki.W tym samym czasie wychodzi siostra z chłopakiem, ale oni wracają z chipsami, piwem, papierosami i nowymi ciuchami.W takim domu atmosfera nie może być dobra, rodzą się spięcia.
Siostrą stwierdziła że się wyprowadzą w maju, po komunii dzieciakaJuż się kiedyś wyprowadzali-2 m-ce i wrócili bo się zaczęli kłócić i finansowo nie dawali rady.Teraz na pewno się uda( ͡° ͜ʖ ͡°).Może dodam że chłopak siostry to typowy seba nadużywających alkoholu- 31latek(siostra 24lata) i nie pozwalający jej spotykać się z koleżankami.
Nie pamiętam kiedy ostatnio siostra się śmiała, chłopak ją chyba nastawia przeciwko wszystkim, w ciągu ostatniego roku miała z 5 koleżanek i z wszystkimi znajomość kończyła się kłotniami w których uczestniczył chłopak siostry.Jak mieszkał ze swoimi rodzicami podobno też nie dokładał się do niczego, wszystko szło na alkohol.Strasznie mnie to męczy, a czuję że coś powinienem zrobić.Jakieś rady?
#patologiazewsi
#anonimowemirkowyznania
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Z poważaniem,
Adam Nowak
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli nie opuszczasz tego bagna zanim w nie wdepniesz obiema nogami to po pewnym czasie sama już nie opuścisz.
Tak jak OP napisał, ona się nie śmieje nie uśmiecha.
Jest na mentalnej smyczy, którą ona sama sobie założyła.
Kobiety mają to do siebie, że grzęzną w takich patologicznych związkach bo nie potrafią egzystować poza nim.
Żal mi dziewczyn, które tkwią w patologicznych zwiazkach i nie mają tej siły i zdecydowania by uciec.