#anonimowemirkowyznania Pytanie do Mirabelek, jaki macie stosunek do facetów z nadpotliwością rąk? Niestety mam ten problem od nastolęctwa i bardzo mnie krępuje gdy, np. mam podać rękę dziewczynie. Od dawna moim marzeniem było nauczyć się tańczyć i w końcu nie unikać imprez (teraz na studiach głównie) czy wesel. Jedyna osoba przy której nie narzekałem na potliwość rąk to moja była dziewczyna, bo akceptowała to i kazała mi się nie przejmować, więc ręce nie pociły mi się przy niej. Ostatnio coraz bardziej myślę, żeby w końcu spróbować zapisać się na kurs, ale niestety chyba tego problemu nie przeskoczę. Do tego mam przekonanie, że jak tańczę z partnerką to jest mną trochę obrzydzona, dlatego jeszcze bardziej się denerwuję i bardziej pocą mi się ręce. ( ͡°ʖ̯͡°) #taniec #rozowepaski #rozowypasek #pytanie
@AnonimoweMirkoWyznania: próbowałeś jonoforezy? jest trochę lepiej po tym osobom, którym nic nie pomaga. Sama będę też na swoje wesele próbowała botoksu chyba... Jeśli będzie jej na Tobie zależeć, to sobie z tym poradzi ;)
GalaretkowyŻołnierzyk: Ja od siebie dodam, jako niebieski, że też mam ten problem. Pojawia się przy bardzo ciepłej pogodzie (potliwośc stóp - pływanie w sandałkach)i przy stresie. Moja rada - nie myśl o tym :). Im mniej się myśli, tym mniej mózg wariuje i tmy mniej się człowiek poci. Bylem u dermatologa, zapisała jakieś płyny i maście do smarowania, ale niestety tym sposobem to jest leczenie bez końca, więc odpuściłem. Słyszałem też
@AnonimoweMirkoWyznania: sprobuj etiaxil do dloni. Nie mam tego problemu, wiec nie uzywalam i nie wiem jak dziala. Natomiast slyszalam, ze calkiem niezle;)
Pytanie do Mirabelek, jaki macie stosunek do facetów z nadpotliwością rąk? Niestety mam ten problem od nastolęctwa i bardzo mnie krępuje gdy, np. mam podać rękę dziewczynie. Od dawna moim marzeniem było nauczyć się tańczyć i w końcu nie unikać imprez (teraz na studiach głównie) czy wesel. Jedyna osoba przy której nie narzekałem na potliwość rąk to moja była dziewczyna, bo akceptowała to i kazała mi się nie przejmować, więc ręce nie pociły mi się przy niej. Ostatnio coraz bardziej myślę, żeby w końcu spróbować zapisać się na kurs, ale niestety chyba tego problemu nie przeskoczę. Do tego mam przekonanie, że jak tańczę z partnerką to jest mną trochę obrzydzona, dlatego jeszcze bardziej się denerwuję i bardziej pocą mi się ręce. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#taniec #rozowepaski #rozowypasek #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: xadereq
Jeśli będzie jej na Tobie zależeć, to sobie z tym poradzi ;)
Moja rada - nie myśl o tym :). Im mniej się myśli, tym mniej mózg wariuje i tmy mniej się człowiek poci. Bylem u dermatologa, zapisała jakieś płyny i maście do smarowania, ale niestety tym sposobem to jest leczenie bez końca, więc odpuściłem. Słyszałem też