Wpis z mikrobloga

Ooo ho hoo hoohhoho

lewaki. Wczoraj pojawilo sie zestawianie mediow, gdzie wymienieni byli m.in. young turks jako lewactwo. Byli tez wymienieni breitbart i infowars. Sprobujcie zrobic taki filmik, albo chociaz znalezc miejsce gdzie chociaz raz infowars albo breitbart odstawiaja takie cyrki. Nie znajdziecie.

Prawica jest na tysiac razy wyzszym poziomie niz lewica.
Jest zwyczajnie lepsza, uczciwsza, bardziej rzetelna, ci wymienieni to juz w ogole masakra. Juz pomijam, ze sjw ale takie zbydlecenie, chamstwo, manipulacj i klamstwa sie nie mieszcza w glowie.

#4konserwy
#neuropa #polityka
Laserade - Ooo ho hoo hoohhoho

lewaki. Wczoraj pojawilo sie zestawianie mediow, g...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jest zwyczajnie lepsza, uczciwsza, bardziej rzetelna, ci wymienieni to juz w ogole masakra. Juz pomijam, ze sjw ale takie zbydlecenie, chamstwo, manipulacj i klamstwa sie nie mieszcza w glowie.

@Laserade: Na Zachodzie - może i zgoda.

W Polsce jest na odwrót, to prawica jest dużo bardziej rakotwórcza. Nie widziałem nigdzie takich kwiatków jak na wPolityce czy Niezależnej.
  • Odpowiedz
@Laserade: @neoneo: Moim zdaniem skrajna lewica(regrewsywna) i skrajna prawica(narodowa, nacjonalistyczna) sa siebie warte i wbrew pozorom maja ze soba duzo wspolnego.

Regressive left moim zdaniem calkiem trafnie zdiagnozowal Dave Rubin:
P.....k - @Laserade: @neoneo: Moim zdaniem skrajna lewica(regrewsywna) i skrajna praw...
  • Odpowiedz
@PanLogik:

Moim zdaniem skrajna lewica(regrewsywna) i skrajna prawica(narodowa, nacjonalistyczna) sa siebie warte i wbrew pozorom maja ze soba duzo wspolnego

Ani odrobinę. Skrajna lewica to cos niespotykanego
  • Odpowiedz
@Laserade:

Ani odrobinę.

Wedlug mnie jestes w bledzie, stosunek do wolnosci slowa, praw jednostki czy ograniczenia sa podobne. To ze przyczyna takich pogladow jest w obu przypadkach rozna nie zmienia faktu ze skutek jest ten
  • Odpowiedz
@Laserade: Zobaczylem i jestem zazenowany.

Zacznijmy od Shii Labeoufa. Jesli ktos ma problemy psychiczne to nie nalezy sie z takiej osoby nasmiewac, tylko przynajmniej postarac sie jej pomoc.

Co do powtarzania formulki "He will not divide us" to faktycznie przypomina to co mozna zobaczyc podczas modlitwy w kosciele, meczecie czy jakimkolwiek innym miejscu kultu. Prawie tak samo przykre. Prawie bo tutaj przynajmniej ma to odnosienie do obiektywnej rzeczywistosci. Modlitwa do Boga juz
  • Odpowiedz
@PanLogik:

stosunek do wolnosci slowa, praw jednostki czy ograniczenia sa podobne.

Ja jestem ze skrajnej prawicy. Walcze tu o wolnosc slowa w kazdej postaci, mialem za to
  • Odpowiedz
@Laserade: Zacznijmy od tego ze obraz obecnie najbardziej skrajnej, ekstremistycznej prawicy ma na dole. Smierc w takim wypadku moze byc nawet preferowana wobec innych rzaczy ktorzy ci ludzie sa w stanie zrobic. No chyba ze rozmawiamy tylko o duzych grupach spolecznych na terenie USA, wtedy sprawa jest troche bardziej dyskusyjna, ale i tak zakladam ze gdyby ktos wparowal do kosciola i zaczal solidnie bluznic to skonczylby gorzej niz dajmy na
P.....k - @Laserade: Zacznijmy od tego ze obraz obecnie najbardziej skrajnej, ekstrem...

źródło: comment_kxRoyGG2peFhUCimPmr7H4afoYuUT8f2.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@PanLogik:

Wyobraz sobie ze jestes stary emigrantem ktora slyszy ze ktos z usmiechem na ustach mowi ze Hitler nie zrobil nic zlego a cala twoja rodzina zostala zagazowana w Auschwitz

No wyobrazam sobie, podstawiam w to miejsce Polaka wyzywanego od nazistow i wiesz
Laserade - @PanLogik: 

Wyobraz sobie ze jestes stary emigrantem ktora slyszy ze k...
  • Odpowiedz
@PanLogik:

Demolowanie kosciolow gdziesz na bliskim wschodzie a demolowanie kosciolow np w takim Teksasie

To bylo na zachodzie unii, nie pamiętam, Belgia albo
  • Odpowiedz
@Laserade:

Jednak sie da z klasą i rozsadkiem zareagowac na taki glupi zart.

I najlepiej tak ragowac. Po prostu mi caly czas chodzilo o to ze sa rzeczy z ktorych nie nalezy zartowac i
  • Odpowiedz