Aktywne Wpisy
kantek007 +26
MIASTO bez A
Virsky +420
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Mam przysiady i martwy do oceny :D LINK Co o tym sądzicie? Czy ten ruch miednicy w przysiadach i martwych to już kot? Uprzedzając martwy - po raz pierwszy spróbowałem sumo i jest o wiele lepiej niż w klasyku - 0 bóli und napięcia w lędźwiach. Ale to nie zmienia faktu, że robiłem go po raz pierwszy w życiu :D (martwy od 4:03)
jak chcesz robić poprawnie sumo to obejrzyj sobie to:
https://www.youtube.com/watch?v=96AxTvsMtbM