@wanderlust00: No właśnie przez to twój komentarz robi się bardziej kretyński, bo w tym wypadku to naprawdę nie robi większej róznicy czy on to napisał, czy do niej wykrzyczał przez telefon, bo to samo w sobie było durne, a ty robisz aferę o to, że pisał smsy ( ͡°͜ʖ͡°)
@kolnay1: Ja to zrozumiałem inaczej: poznał laskę na tinderze, ona nie lubi pisać, dała mu numer z nadzieją, że będą do siebie dzwonić. Ale koleś wstydzi się dzwonić, bo pewnie nakłamał jej jaki to on nie jest, a po głosie się obczai. Z jej pierwszej wiadomości wnioskuję, że gość sępił od niej fotki w każdej wiadomości (dzwonić nie, nic nie, tylko zdj). A potem gość ma pretensje, że ona nie
@kolnay1: A to miałem na myśli, że dzwonienie jest po stokroć lepsze. W smsach napierdziela się o głupotach godzinami, a informacji przekazuje się nie wiele. A jak dzwonisz to porządna rozmowa, kobiety to o wiele bardziej doceniaja, faktycznie poprawiasz im tym samopoczucie, nawet jak powiesz to samo co byś napisał. Sprawdzone. Każdy woli usłyszeć niż przeczytać, bo są przy tym emocje, śmiech, zaangażowanie.
#badoo #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
NIEZŁA ZARZUTKA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wanderlust00: Ja bardziej czepiam się tego fragmentu. Ale olejmy to, bo tak czy owak zgadzamy się z tym, że op jest durny