Wpis z mikrobloga

#!$%@? mnie ta swiadomosc, ze mlodziez w licbazie juz uprawia seks a ja dopiero zaczalem niedlugo przed 26lv. Gdybym poszedl na dziwki w licbazie wszystko potoczyloby sie inaczej, a tak co? Tyle lat do tylu. Ehhh... a najbardziej to mnie #!$%@? jak jakis rozowy 20lv co uprawia seks od 16 daje rady prawikowi mocno 20lv+, ze seks nie jest najwazniejszy i ze mozna zyc bez seksu.
#tfwnogf #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
  • 26
  • Odpowiedz
@Asterling: czyli miales na mysli pewnie tylko osoby plci meskiej. W humanach zazwyczaj malo rozowych, wynika wiec, ze jest 4 osobnikow plci meskiej w twojej klasie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Asterling: czyli to klasa przegrywow, taka prawda. A co do rozowych to calkiem mozliwe, reszta oddaje sie pewnie po dyskotekach. Ehhh, dlaczego bylem glupi, dlaczego nie sluchalem siebie tylko gowno rad.
  • Odpowiedz
@john118: i najgorsze, ze ci ludzie przekonuja, ze taki ktos bedzie dobrym partnerem dla swojej pierwszej. Prawda jest taka, ze stary prawik to najgorszy partner dla rozowego, on sie nie wyszalal. Nie zaznal roznych cipek, i w koncu natura zrobi swoje. Dlatego lepiej niech zrobi co ma zrobic u dziwek. Btw, ktory level miales jak straciles prawictwo?
  • Odpowiedz
@vezer: przeciez @Nova24 , takie sa fakty i trzeba sie z tym pogodzic. Ale nalezysz w koncu do zakonu bialych rycerzy, zyj dalej w swiecie bajek. Dziewice czekaja na dzielnych prawiczkow rycerzy, ktorzy dotra do ich wiez, ktorych strzeze zly smok...
  • Odpowiedz