Wpis z mikrobloga

Pamietam jak kiedys czytalem, ze prawiki, ktore zaruchaja beda chcialy zakosztowac innych dziewczyn. Mialem na poczatku mieszane uczucia co do tego podejscia, bedac jeszcze prawikiem nie bylem w stanie jasno sie okreslic. Potem moje poglady calkowicie sie zmienily sklaniajac sie ku opcji, ze wlasnie tak jest. Teraz, jako osoba stracila prawictwo z dziwka (decyzja zycia) wiem, ze kazdy prawiczek, ktory w koncu zarucha bedzie chcial zobaczyc jak to jest z inna. Zbyt dlugi brak seksu #!$%@? wystarczajaco glowe, do tego naturalne instynkty i wychodzi z tego wlasnie taka mieszanka. Dlatego prosze #rozowepaski aby nie dawaly rad prawiczkom, zeby czekali, tylko poradzily isc na dziwki. W ten sposob pomoga za rowno prawiczkowi jak i przyszlej partnerce, ktora w tym przypadku zostalaby zostawiona na rzecz potrzeby zobaczenia jak jest z inna.
#tfwnogf #zwiazki #seks #logikaniebeskichpaskow #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem
  • 8
wiem lepiej niz Ty, bo takim prawikiem bylem.

@wyjde_z_przegrywu: Każdy, kto nie jest, kiedyś był. Ja też. Twój argument jest inwalidą.