Aktywne Wpisy
Vanderwill +275
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy istnieją jakieś kobiety, które lubią wrażliwych mężczyzn? Niestety odziedziczyłem w genach same stereotypowe kobiece cechy i nijak nie jestem w stanie się ich wyzbyć a próbowałem udawać i robić to co samce alfa ale nie potrafię tak udawać xD to nie mój styl. Proszę nie mylić tego z byciem ciapą życiową albo płaczkiem, bo to w praktce tak nie wygląda, że siedzę 24h przed oknem i wzruszam się
Czy istnieją jakieś kobiety, które lubią wrażliwych mężczyzn? Niestety odziedziczyłem w genach same stereotypowe kobiece cechy i nijak nie jestem w stanie się ich wyzbyć a próbowałem udawać i robić to co samce alfa ale nie potrafię tak udawać xD to nie mój styl. Proszę nie mylić tego z byciem ciapą życiową albo płaczkiem, bo to w praktce tak nie wygląda, że siedzę 24h przed oknem i wzruszam się
Dacie rade czytać książkę po zapaleniu?
Osobiście nie próbowałem ale wydaje mi się, że czytałbym jedno, myślał drugie zas rozumiał trzecie.
@Buchozol:
Ja na "trzeźwo" tak mam, że czasem się zatrzymuje i na kilka minut wracam myślami do historii przedstawionej w książce, starając sobie to jakoś ułożyć i wyobrazić.
Po joincie pewnie przeczytałbym 3 strony i odleciał myślami na 2 godziny w świat książki i opowiedział sobie całą historię na nowo po swojemu xD
A jeżeli się czyta, by się uczyć, to bardzo nie polecam - trzeba mieć chyba jakieś specjalne zdolności, by przyswajać wiedze, będąc zjaranym.
@lupaczkokosow: tak, tylko trzeba szybko czytać, książki palą się szybko