Aktywne Wpisy
Wariner +691
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
Badmanek +195
dlaczego taki komentarz ma prawie 500 plusów
przecież jest dokładnie odwrotnie
całe życie musiałam robić to co pasuje rodzicom, a gdy się jest dorosłym wreszcie można o sobie decydować
niektore narobią dzieciora, kredytow czy innego dramatu
bo myslaly ze 'towaroznawstwo' da im prace
znam typa, ktory od zawsze nie lubil budy a lubil roboty w domu, remonty i takie tam
zarabia 6 tysiakow miesiecznie (normalne 8
@wdzwr: jak są wczesne lata 20 i sie zdobyło wolność to tak. Potem wychodzi, ze rodzice zmieniają się w szefa, zus i inne. A to co sprawiało przyjemność przez rutynę jest po prostu zawodem.
Nie wszyscy tak mają ofc, ale dostatecznie dużo by były plusy.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zgadza sie.
@piwniczak: Czyli jak ktoś nie ma rodziny, to nie jest dorosły? Mam 30 lat, pracę, mieszkanie, wolność i jestem szczęśliwy, ale nie jestem wg. Ciebie dorosły.
I nie wiem czy wszystko poszło tak jak powinno, czy nie, ale jestem ze swojego życia bardzo zadowolony, a jedyna rzeczą której żałuje to to ze nie potrafię nad sobą ciężej pracować
XDDD
To czy ktoś sobie radzi czy nie, nie ma wiele wspólnego ze studiami, a raczej z jakąś zaradnością i przedsiębiorczością - i też należy zaznaczyć, że nie każdy nadaje się na przedsiębiorcę.
Każdy
* nie dotyczy bananowych dzieci, ludzi mieszkających do śmierci z rodzicami, bezrobotnych i innych darmozjadów, utrzymanek bogatych mężów i kochanków oraz osób z urojeniami powodującymi stały optymizm. ( ͡° ͜ʖ ͡°)